Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Новите модели спейс стар


Shamy

Препоръчано мнение

Не знам дали съм в правилния раздел,но става въпрос за трицилиндровите двигатели 1,2 Мивек,които се монтират на последния модел спейс стар https://www.autoevolution.com/cars/mitsubishi-space-star-2013.html#aeng_mitsubishi-space-star-2013-12-mivec-6mt-80-hp .Някой има ли впечатление от този "миксер".По принцип си търся sity car,която да замени полото.Напр.заглеждам се в това https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=3&slink=iv1glv&f1=1 .Интересува ме също как е комбинацията 1,2 двигател с автоматик-дават го ,че е CVT?

Редактирано от Shamy
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Най-адекватно мнение ще получиш ако поразгледаш видеата на хАмериканците. Там този модел е доста хитов и се кълнат в надеждността, икономията на гориво и практичността му. Това тук е достатъчно като доказателство : https://www.caranddriver.com/news/a34839601/mitsubishi-mirage-414-000/ Според мен ако наистина ще е градска кола в комбинация с леки междуградски трасета, ще ти върши добра работа. От техните ревюта, никой не споделя за грандиозни проблем в тази комбинация.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за линка,ще разгледам.То докато се натуткам,седанчето от обявата изчезна и не успях да го видя на живо.По-симпатично ми е от масовите хечбеци от този модел,но пък беше ръчка, а ми се щеше автоматик...Никой от форума ли не кара от тия "звездички"?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...