Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Пружини за багажник


Препоръчано мнение

Здравейте, отскоро се сдобих с лансър седан. Автомобила е чудесен, но ме дразни отварянето на багажника. Отваря се съвсем малко и трябва да провирам пръсти. Гледах че се слагат пружини и се отваря до горе. Ако някой е пробвал моля да сподели какви пружини е използвал?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Има такива "решения", но до колко са работещи в дългосрочен план?! Колко пъти ще се отваря багажника? С тези меки ламарини... А колко време ще седи под напрежение затворен? Пробвал съм и друг вариант - подмяна на газовите пружини с по-силни. Капака отлита със страшна сила :) Няма време да сработи забавянето. Единственото и що годе прилично решение е с актуатор. Но дали има с такива размери?! Не очаквам китайците да предложат работещ вариант - модела вече е стар и не толкова масов.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

След като купих моя лансър, едно от първите неща, които направих, беше да му сложа средния по размер спойлер отзад на багажника. Хем си имам "пейка", хем дръжка за отваряне на багажника. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...