Премини към съдържание

Скоростен лост


Mitko 1464

Препоръчано мнение

Здравейте колеги, днес смениха скоростната кутия, вече няма виене, лопане, и т. н., тишина, сложих голямата усмивка, ноооо...., хората са казали: пълно щастие няма! За какво става въпрос, скоростния лост не се връща в средата, демек като изключва от първа или втора, тои си седи в ляво, и обратното като изключа от пета-си седи в дясно. Майстора каза да му я закарам пак по другата седмица, че има много работа, и аз пред блока свалих филтърната кутия, откачих горното жило, а то върви с абсолютна лекота, но вилката, (или както там се казва), която излиза от кутията върви тегаво, звънях на човека от който я купих, и той каза, че е стояла 6 месеца на земята! Мога ли да направя нещо за да се оправи тая вилка, да тръгне леко, или...? Благодаря предварително за съветите!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, от къде и как се регулират жилата на скоростната кутия, мотора е 1.8 16v gdi, след смяна на скоростната кутия жилото което мести към първа и пета скорост, нещо не е добре, когато дръпна лоста за да включа първа, при откачено от избирачите жило, то подминава с около сантиметър и нещо, близо два, оста където трябва на влезе, а при закачени жила, там където лоста трябва да е на свободна, аз включвам първа и втора, а пета, лоста отива до пасажерската седалка, моля за помощ, щото в Плевен не знам къде да ида, че да свършат работа!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Всичко вече е на ред! Причината е била в паланката дето държи жилата, била е изкривена!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...