Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Мисубиши Спеъс Ранър 2002


Препоръчано мнение

Здравейте. Взех си наскоро въпросното Митсубиши тъй като е много грамотно измислено и много добре направено особенно като автомобил за работа. Но понеже си падам малко хай-фи маняк първото което направих след смяната на ремъците и маслото е да разглобя всички врати и кори и да сменя говорителите и да облепя корите с екобон а ламарините с изолационно фолио. Въпросът ми е - в багажното отделение има по един отвор с решетка където са колелата и отворите за разлгобяване на амортисьорите. Отначало мислех, че служат за проветрение на евентуален кондез но после видях, че в технологично същия Вагон ги няма. Естествено ми мина и през ума, че може да са направени за по-добра акустика. Колебаех се дали да ги закрия и накрая сложих тънък пласт вата. Някой има ли идея защо са сложени? Мерси.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Те и без това се запотяват яко тези автомобили във влажно време - запуши ги и направо ще тече вода по стъклата...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мда, отворите за са изравняване на атмосферното налягане и при затрваряне на вратите. Може да си направиш един есперимент - залепи ги и затвори всички прозорци. Пробвай така да затвориш някоя врата. След това отвори някой прозорец леко и пак пробвай да затвориш вратата, и усети разликата. Това правят и клапите. :drinks:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Това всички автомобили ли ги имат???? Тази функция не може ли да се изпълнява от духалките по таблото (ако са отворени разбира се)? Или може би логиката е, че големите и тежки задни врати създават по-голямо налягане при затваряне. Добре... Разбрах. Мерси на всички.

Редактирано от Минчо Ненов
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...