Премини към съдържание

Помощ и съвети относно Mitsubishi Carisma 1.8 GDI.


Borislav Stoyanov

Препоръчано мнение

Здравейте, хора. Значи. Става на въпрос, че братовчед ми има гореспоменатата кола, а именно - Mitsubishi Carisma 1.8 GDI, но отскоро има сериозни проблеми с нея. Та, проблемите са свързани с това, че преди няколко седмици по време на път, му е почнал да свети чека и някак си, още тогава самия автомобил му е прекъсвал и той не е успявал да качи повече от 50 - 60 километра в час. Иначе, до скоро това го правеше от време на време, но тези дни я откара, да и направят диагностика на двигателя и там човека от сервиза я тества и изчисти чрез ултразвук няколко части от нея, но веднага след това автомобила дори вече почна да не може да се кара, защото прекъсваше и чека светеше постоянно. Та, мисълта ми е, дали знаете някой добър майстор, който да е от Перник или София и разбира се, който да може да дойде на място, за да види за какво става на въпрос!? Мхм... И така... Еми... Надявам се, че ще се намерят добри хора, които да се отзоват и притекат на помощ. Ок. Добре. Ще чакам за всякакви мнения, съвети, помощи и отговори по темата. Благодаря предварително на всички в аванс. Чао засега. Лека вечер. И до скоро. :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега, така както си описал проблема най-много ми прилича на запушено филтърче на горивната помпа за високо налягане. Този филм съм го играл и то в главна роля :icon_blush: след едно зареждане на бензиностанция на фармацефтичния бос. Та дали беше съвпадение или ми сипаха леко корабно гориво не знам, но след 20ти км, автомобила започна да прекъсва, да глъхне и сякаш му отнемаш газта. :icon_crying:

Светна по едно време Check (който за толкова години виждам за пръв път по време на движение) и колата влезе в авариен режим, нямаше повече от 3000об. и по след форсиране почна да гърми. След кратка консултация с видния пловдивски майстор се окакза точно това филтърче. Намира се на лесно място и може да се смени на паркинга.

Тук ви пращам два линка да видите къде се намира и как се сменя, а за филтърче се свържете с мен да ви пратя, ако искате разбира се. :icon_thumbup:

СНИМКИ

 

Малко дълго стана :icon_dance:

Успех!

:mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако е филтърчето, желателно е да се види какво има в резервоара и да се смени и горивния филтър.....най-накрая филтърчето, защото после пак ще се задръсти. А може и помпата бензиновата в резервоара да прави мизерии и да не вдига достатъчно налягане.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...