Премини към съдържание

Помощ при избор на автомобил


Galia

Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

Реших да сменя Fiat Stilo, което карам в момента с Mitsubishi Lancer 1.8 бензин 2009 г.Днес даже си харесах една 🙂...Само че като една нормална българска жена на средна заплата моля за вашата помощ с информация какво да очаквам като подръжка от тук нататък.Слаби места, най-скъпите ви ремонти, разход на гориво и т.н.Ще съм благодарна на всеки, отделил от времето си, за ми помогне.За сравнение за две години за сегашната си кола към похарчила около 2500 лв за ремонти.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Има страшно много изписано по темата, разгледай в раздела и ще намериш отговор са всичките въпроси. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

..........За сравнение за две години за сегашната си кола към похарчила около 2500 лв за ремонти....

%7Bstyle_images_url%7D/offtop.gif
След толкова ремонти, може да се предолага, че сегашната ти кола вече е в перфектно състояние и в скоро време може да не се очакват големи ремонти. Ще бъде подарък за следващия потребител. :)
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Привет, като цяло са здрави автомобили, но съвета ми е ако имате възможност да го покарате малко по неравен терен, за да се чуе окачването и да вдите за доста обсъждания проблем за криви дискове. Колата която сте харесали с ръчни или автоматични скорости е?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Разходите за подръжка на кола са нещо относително. Особено пък при покупка на кола втора употреба. Важен елемент е доверения сервиз. Със сигурност при повечето коли на 200 000 км има доста неща, които МОГАТ да се сменят, но най напред се сменят нещата, които ТРЯБВА да се сменят. И ако нямате доверен сервиз, който честно да ви каже как стоят нещата, за две години може да минете няколко пъти цифрата, която сте споменали. Ако още не сте закупили колата отидете първо с избрания екземпляр на сервиз и после решете дали ще я вземете.

Дисковете се кривят на много автомобили, това не е болка само при Митсубиши. Важно е да не е имала удари. Една кола отвън, отгоре може да изглежда много добре, но като се вдигне отдолу може да разкаже неща, които да ви разколебаят да я вземете. За японски коли бих препоръчал, https://japanautoservice.com/

Не е евтино, работят точно и качествено. За първоначален преглед ще ви кажат нещата супер точно.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...