Премини към съдържание

Здравейте отново:)


Препоръчано мнение

Здравейте отново :) .. след лека забежка към Мазда отново съм с Мицубиши, но вече Грандис .. с две деца трябва място :) Имам няколко проблема, но се надявам и с ваша помощ да ги реша. С газово БРЦ е и понамирисва на газ, а днес отказа да запали - четох за евентуален проблем с клемореда в контактния ключ и утре смятам да се занимая. Хайде със здраве да си караме мицубишитата :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Какво ще кажете и за задните носачи, че са поизгнили .. намират ли се читави втора употреба ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

 

Със здраве да се возите! :)

 

Нова ли е инсталацията на газта? Ако не е, може би трябва да се правят допълнителни настройки. Най-добре се консултирай с "газаджия" който е запознат добре с автомобила и уредбата.

Относно клемореда - пробвай просто да го "освежиш" с контактен спрей. Моя Грандис не беше каран дълго време и имах такъв проблем. Само напръсках добре клемореда и до ден днешен няма проблем.

За носачите са разбити и има тропане и успееш да си намериш 2-ра ръка от някоя която е карана в Италия например... е добър вариант. Иначе търси нови. :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, благодаря, колата доста ми хареса на първо четене :) .. газта е слагана 2015та и има някакъв теч че понамирисва, кои са читави газаджии във Варна, че за мен газта е ново гориво :) Ще пробвам с контактен спрей, дано стане, че е много неприятно да не знаеш ще запали ли или не .. а носачите са изгнили особено десният .. дупка има - и аз за италианка си мислех :) .. новите сякаш са скъпи - поне оригиналните де

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...