baianto_83 Публикувано 11 април 2019 Сподели Публикувано 11 април 2019 Здравейте, колеги имам проблем с палене то. Автомобила е Грандис 2.4бензин,при първоначално стартиране няма проблем - пали от първия път, но след това вече не пали. Въртя ключа и нищо не се случва-вадя ключа, пъхам го обратно, пали. Понякога става и без да го вадя само с връщане. Някакви идеи. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasipet Публикувано 11 април 2019 Сподели Публикувано 11 април 2019 Какво ще рече "нищо не става", не завърта стартера, или стартерът върти, но не запалва двигателя? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
baianto_83 Публикувано 11 април 2019 Автор Сподели Публикувано 11 април 2019 Какво ще рече "нищо не става", не завърта стартера, или стартерът върти, но не запалва двигателя?Не завърта изобщо. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Federal Публикувано 11 април 2019 Сподели Публикувано 11 април 2019 Намери някой свестен, дето ремонтира стартери да ти каже точно от какво е! Мен ме съмнява клемореда в контактния ключ. Слабо място... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 11 април 2019 Сподели Публикувано 11 април 2019 Здравейте, колеги имам проблем с палене то. Автомобила е Грандис 2.4бензин,при първоначално стартиране няма проблем - пали от първия път, но след това вече не пали. Въртя ключа и нищо не се случва-вадя ключа, пъхам го обратно, пали. Понякога става и без да го вадя само с връщане. Някакви идеи......клемореда е проблем, опитай се следващия път ка "нишо не стане" да завъртиш малко по силно ключа ,с по голяма сила,но внимавай да не го счупиш че лесно се чупят ...ако така стане и стартера завърта, значи си търси нов клеморед, не са скъпи.... Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
baianto_83 Публикувано 12 април 2019 Автор Сподели Публикувано 12 април 2019 .....клемореда е проблем, опитай се следващия път ка "нишо не стане" да завъртиш малко по силно ключа ,с по голяма сила,но внимавай да не го счупиш че лесно се чупят ...ако така стане и стартера завърта, значи си търси нов клеморед, не са скъпи....Благодаря, ще пробвам и ще пиша резултата. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
baianto_83 Публикувано 18 април 2019 Автор Сподели Публикувано 18 април 2019 Благодаря, ще пробвам и ще пиша резултата.Колеги, контактния ключ е. БЛАГОДАРЯ Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.