Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Оnline пазаруване


Препоръчано мнение

Здравейте, някой пазарувал ли е от този сайт: https://www.avtochastionline24.bg

 

Здравей,

Да, няколко пъти съм купувал от този сайт, веднъж спирачни дискове, другия път актуатор за автоматика на колта.

 

Преди пазаруване провери и в двата сайта - https://www.avtochastionline24.bg/ и https://www.autodoc.bg/ ( от едно и също място са, понякога отстъпката е различна) и най-важното - издебни промоциите когато не ти е спешно. Частите пристигат с DHL на адрес.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Направи ми впечатление, че плащането е само с кредитна карта или paypal. Доставката е 20 лв + 6 лв. за нещо си. Все пак предпочитам с наложен платеж. Ако не съм на адреса когато дойде пратката, какво се случва?!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Направи ми впечатление, че плащането е само с кредитна карта или paypal. Доставката е 20 лв + 6 лв. за нещо си. Все пак предпочитам с наложен платеж. Ако не съм на адреса когато дойде пратката, какво се случва?!

 

Явно частта/артикула който мислиш да поръчаш е доста евтина, имам предвид е под определена сума и за тях начисляват такса за доставка.

По-добре си намери от друго място частта за да не се оскъпи крайния резултат с +26 лв.

Paypal също събират такси за извършени плащания към трети страни, да се има впредвид при сметките.

 

В деня на доставката куриера се свързва с теб по телефона и отделно получаваш код за проследяване на доставката.

 

А за предпочитанието за наложен платеж, е избор на търговеца. При евентуални фалшиви поръчки с наложен платеж изкача въпроса - кой ще покрие куриерските разходи на търговеца от Гернмания до България и обратно до Германия за връщане на неприета стока.

 

Лек ден.

 

Редакция:

 

Ето какво е записано в секция доставки:

За поръчки под 370 BGN таксата за доставка е 20,00 BGN

 

За поръчки над 370 BGN таксата за доставка е 0 BGN

 

Цена за доставка на гуми - 0 BGN

 

*Стойността на гумата не е включена в общата цена на поръчката.

 

Безплатната доставка не важи за обемисти артикули. Безплатната доставка не важи за пратки, които се изпращат извън България.

Редактирано от sunnyboy115
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за подробната информация, колега. Обикновенно за колко време идва поръчката и дали може да се плати с дебитна (международна) карта вместо с кредитна?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за подробната информация, колега. Обикновенно за колко време идва поръчката и дали може да се плати с дебитна (международна) карта вместо с кредитна?

 

За двете поръчки които съм направил е средно около 10-тина дена.

Единия път се забавиха с изпращането, но от онлайн чата в сайта им ми отговориха с информация за забавянето.

Аз плащам с виртуална карта на една от нашите банки, за дебитна карта може и да можеш, само ако са налични трите числа на гърба на картата ( по подобие на кредитните карти, някои банки слагат и на дебитните карти такъв код, необходим за пазаруване в интернет).

 

Успех с покупките.

 

Редакция: Не е препоръчително да ползваш дебитната си карта за интернет пазаруване, попитай в твоята банка за евентуално пазаруване от интернет.

Редактирано от sunnyboy115
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега длъжен съм да споделя и моето мнение за този сайт "Авточастионлайн24". Това е автоматизиран сайт, който го има за почти всяка една страна. Постоянно има някакви измислени 10% намаления изписани и безплатни доставки.

 

2016 година бях направил запитване към сайта, дали имат един определен комплект съединител за колата. На сайта го имаше, даже имаше 3 варианта, и исках да се уверя, че ще получа точното нещо. Казаха да, имали го на склад и ще бъде изпратен веднага. Поръчах го, платих с карта, парите веднага бяха изтеглени и се започна чакането. Седмица... две... Стана месец, няма съединител, няма върнати пари, няма уведомление. Пак се свързах с тях (чрез чата, с Английски, понеже нямат служители в БГ), и при директен въпрос "Какво стана със съединителя, ще го получа ли въобще?", те отговориха "Не, нямаме го наличен в нито един склад". Изчаках 5 минути да видим какво друго ще кажат, но нищо... Та попитах съвсем любезно: "А парите може ли да си ги получа обратно?", и ми казват "Да, ако си ги искате обратно". Направо ми се вдигна кръвното като го прочетох. Един вид, ако не си ги искам, ще си ги задържат и няма да пратят нищо... Ебаси и мишките.

 

Е, поне ми ги върнаха след настояване, но повече никога от този сайт и такъв тип сайт въобще. Това са сравнително фалшиви автоматизирани сайтове, които в много малко случеи ще изпратят някаква част.

 

Ако искаш вярвай, но това е истината спрямо моя опит с тях. Иначе няколко пъти съм пазарувал от истински БГ онлайн сайт за авточасти (chastite.bg) и останах горе долу доволен. Бяха разменили една определена марка гарнитура с друга без да ме уведомят, но в последствие я върнах и ми дадоха парите обратно. Иначе другите части бяха точно това, което сложих в количката чрез сайта. И дойдоха бързо.

 

Иначе наскоро научих за една Пловдивска фирма, Малком ЕООД. Просто съм адски доволен от тях. Това е може би единствената фирма в БГ, която се занимава с редовен и директен внос на ОЕМ части от Япония за нашите модели. Като напишеш директно парт номера в сайта им и частта излиза. Ако я нямат в наличност, я поръчват и идва до 10-15 дни. Наскоро поръчах неща на стойност 300 лева от тях, всичко дойде точно каквото поръчах на човека. Малко им правя реклама, но си заслужават.

 

Тоест, в заключение:

 

Ако ти трябват по-обикновени и стандартни части, отиваш в най-близкия магазин за авточасти до теб, и ще ги имат.

 

Ако ти трябват по-едрогабаритни части, гарнитурки и комплекти, пробвай Chastite.bg.

 

Ако ти трябват вече много специализирани неща точно за твоя модел, които не излизат в другите сайтове, директно звъниш на Малком и правиш заявка.

 

Поне аз така вече процедирам, и намирам 99% от нещата, които търся. Успех.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...

От avtochastiteonline24 знам за 2 ситуации при един и същи човек: 2 различни пратки, поръчани през седмица - пружини и съединител - пружините не пристигат, съединителя пристига.

 

Изпратено от моят K10 с помощта на Tapatalk

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...