Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Mitsubishi Lancer GTS (за американския пазар)


DKichukov

Препоръчано мнение

Здравейте колеги, японци! И аз съм японец, но карам другата марка започваща с буквата М и искам да я сменям поради сравнително голямата и възраст и наличието на някой друг лев в момента :lol: :lol: Харесал съм една конкретна кола , която е правена за Америката, но тъй като почти не съм запознат със самата марка Митсубиши, бих искал да ви попитам,тези от вас които са по наясно.. каква е разликата на тази с другите правени за Европа,части намират ли се и като цяло повечко информация за въпросния модел(пак казвам стига да има запознати) Говорих със собственика и човека каза ( даже ходил на оглед,колата ми хареса като цяло ),че само двигателя е разликата, дано да е така, защото това би улеснило бъдещо обслужване и ремонти по колата, че ако и окачването е различно , тогава вече бих се насочил към друг Лансер или друга марка автомобил.Благодаря предварително на отзовалите се. :rijden: :bowi:

 

забравих да кажа ,че става въпрос за Lancer X - 2007г.

Редактирано от DKichukov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Разликите не са само в двигателя. Така или иначе двигателите са от едно семейство - 4В1х и ги слагат също на европейските Outlander, така че няма драма с частите за двигателя.

Има други разлики, примерно моделите за Калифорния имат допълнителен катализатор и различен изпускателен колектор. В горивната система има разлики. GTS има богато оборудване, но примерно по-ниските нива нямат охладител на CVT кутията. Не знам това, което си гледал дали е ръчка или CVT. Моделите за Америка имат система за следене на налягането в гумите, за Европа това не се предлагаше до 2016-та мисля или 17-та, когато стана задължителна за всички коли продавани в ЕС. Абе да кажем, че едно 90% от частите са еднакви, та не е драма.

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 4 месеца ...

Здравейте вече официално,колеги. Пазарих въпросния Лансер и за да не пускам нова тема, искам да ви попитам в тази тук - пускам си халогените от лостчето на мигачите, но не светват, а на таблото свети лампата, трябва ли нещо друго да направя или просто са развалени и затова не светят, второ - от къде се пуска фара за мъгла отзад (ако въобще има такъв) и трето - огледата имат ли подгрев или не? и четвърто - колата е с MMCS и искам да си наглася часа , но май не може - показва само часа в часовите зони на САЩ..по друг начин не става ли? Това е горе-долу за сега

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Американците нямат задна светлина за мъгла :)

Халогените се пускат от лостчето, ако не светят очевидно има проблем. Огледалата би трябвало да са с подгрев ама сега не виждам за какво ти е :) Пуска се като включиш подгрева на задното стъкло. MMCS е пълен боклук по мое мнение. Най-вероятно е с американската делта на радиостанциите и няма да хващаш половината радиостанции. За часа нямам идея.

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

мда , за радиата усетих,че нещо не е както трябва,прескача няколко радиа.. благодаря ти за информацията колега,надявам се занадпред пак да помагаш при въпроси :callgsm: :icon_clap:

Редактирано от DKichukov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моят е от европейския пазар и радиото е по-елементарно, като относно часа - първо се деактивира настройката да взема час от радиостанциите, след което часът се настройва ръчно. :icon_n_king:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...