Премини към съдържание

Продавам 2003 Галант 2.5 V6


Kryndon

Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

 

Пиша това от името на брат ми, понеже замина за чужбина и ме помоли да продам колата ако се намери купувач (имам пълномощно). Има обява за нея, ето тук, но ще напиша малко повече.

 

Колата беше внесена от Швейцария през 2016та година и по-късно през Декември месец бе закупена от брат ми. Тогава беше със стандартните 15 инчови лети джанти, сега е със 17" и като возия е по-добре според мен. Лично тогава я бях карал, и като правя сравнение със сега, бих казал че върви все така прилично и приятно. Шумът на V6-ка е супер. Няма генерация, но все пак се чува като се вкара в обороти. За мен, най-впечатляващото специално от този модел е колко е обезшумен автомобила, както отвътре, така и цялостно като шум. Колата е запалена на празен ход и като стоиш до нея не се чува, изобщо!

 

В обявата са написани кои неща са сменяни откакто я има, но ще споделя и нещата, които не могат да се видят на снимки и биха искали внимание в близко бъдеще.

 

Лагер на съединител иска смяна (работи, отделя, но е износен и шуми).

Смяна на комплект ремъци и ролки след ~20,000 км е препоръчителна.

На веждите няма видна ръжда, но на няколко места има балончета които рано или късно ще се олющят и ще започне типичната корозия (тоест тя е започнала но е в зародиш).

Най-многото козметични забележки са най-отпред по бронята и предната част на капака. След измиване лъсва, но се виждат.

Малкото стъкълце на предния ляв мигач е пукнато.

Задния десен стоп също има малка пукнатина, която е запълнена с лепило.

За смяна е десния вътрешен кормилен накрайник.

Колата в момента е със 2 бр летни Континентал отзад, и 2бр Бриджстон Близзак рънфлат отпред.

 

Това е всичко, за което се сещам и което се вижда/чува/усеща от колата на живо. Има и известна вибрация при шофиране с определена скорост и при спиране, но не можем да уточним дали е от гуми или криви дискове, за това бих препоръчал да се сменят както гуми, така и предни (и задни) дискове.

 

Според всички тези фактори, обявената цена е 3800, една от по-ниските сред V6-ците, но наистина бих се радвал ако колата отиде при съфорумник, и ако се прояви сериозен интерес, може допълнителен коментар на цената.

 

Може да се види по всяко едно време от деня, в град Бургас. Най-добре звъннете на моя номер (0883 305 491), но може и на лично съобщение тук.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Понеже тук не ми позволява да кача всичките снимки с високо качество, направих албум в Imgur, ето линк. Вижда се всичко отдолу, никаква ръжда.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 5 месеца ...

Понеже няколко човека вече проявиха интерес, искам да обновя обявата. Колата все още е налична, кара се от време на време. Единственият проблем, е че пълномощното за продажба изтече. Брат ми се връща Април месец. Ако някой има сериозен интерес и би искал да види колата, най-добре да изчака до тогава, и пак да се свърже с мен.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...
Гост
Тази тема е затворена за допълнителни отговори.
×
×
  • Създаване...