Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Вагона сдаде багажа


Препоръчано мнение

здравейте колеги вчера моето вагонче сдаде багажа за последен път мотора му тотално се скапа решил съм да му сваля джантите и газовия инжекцион и да го дам в авто морга за разглобяване някой има ли си на представа на какви пари ги изплащат ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, очаквай между 200-300 лв., според мен, ако имаш възможност я остави и я продай на части, понеже аз за моята много трудно намирам.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега,преди години разпродадох моя Вагон на части за около 2500 лв.Въпроса е че отнема време и разправия.Ако имаш условия по добрия вариант е да го продадеш на части.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям мнението на Alex-098. Преди години реших да се разделя с предишния ми автомобил и понеже не успях да го продам на цената, която исках почнах да го разпродавам на части. Цени народни- под магазинските, но частите здрави и работещи и купувачите доволни. Накрая вече го продадох за скрап. И се оказа, че сумата от продажбите надхвърли очакванията ми. И в тази връзка може ли снимка на панела с врътките на парното, че ми трябва единия извод с ламелите?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

еми прегрях го главата е сцепена на 3 места буталата са заминали клапаните също но както и да е ще започвам да го разглобявам полека ако някои се сети да иска нещо въобще нямам намерение да надувам цените

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...