Премини към съдържание

"ЩРАКАНЕ" около двигателя на Oulander II XL


Препоръчано мнение

Здравейте,

Повече от година карам Аутлендър II 2.4 бензин 170к.с. и с газов инжекцион "Романо".Трябва да подчертая,че съм много доволен през последните 25000 км.-откакто го карам де.Но ме "гложди" едно нещо,което го има от самото начало-"ЩТРАКАНЕ" "около" двигателя-по моему някъде отдясно/по посока на движението/.Звучи ми като реле,но може би не е.Чува се и при студена и при загряла кола.Без значение на бензин ,или на газ.Прави ми впечатление,че като "щтракне"леко се променят оборотите-при първото/по-силно щракване/ малко нарастват,а при второто/по-глуховато/ леко намаляват.Тези отклонения са в рамките на петдесетина оборота,може би.Цялата далавера се слуша при двигател на място и на тихи обороти.За това си мисля,че може да има общо със стъпковото моторче.Извинете ме за идиотския начин на обяснение,но се опитах да предам максимално точно личните си усещания.Ако някой има опит да сподели.Въобще не знам дали това е проблем/колата си върви идеално/ и ако е такъв,дали е критичен?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Точно той щрака така, не работи постоянно компресора, когато се включи вдига леко обороти и после падат когато се изключи.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...