netranger Публикувано 5 април 2017 Сподели Публикувано 5 април 2017 Здравейте, Колко според вас ще струва обслужването(смяна на ангренажен ремък и филтри) на space star 1.8 GDI 1999g. ? Какво точно се сменя? Ангренажния ремък, водна помпа? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
saint056a Публикувано 6 април 2017 Сподели Публикувано 6 април 2017 Записал съм си, че ми е струвало около 400 лв за моя дизелов спейс заедно с услугата. Всички ремъци, ролки и помпа. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Staffolino Публикувано 6 април 2017 Сподели Публикувано 6 април 2017 Дизеловия е друга работа. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gechkata Публикувано 7 април 2017 Сподели Публикувано 7 април 2017 Моя по спомен беше около 300-50 без водна помпа.1.3 86кс Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netranger Публикувано 7 април 2017 Автор Сподели Публикувано 7 април 2017 На мен ми искат 330лв за частите и 150 за труд - 480лв. Като частите - всички ремъци и ролки и водната помпа. Как мислите? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bati joro Публикувано 7 април 2017 Сподели Публикувано 7 април 2017 Колега за 1,3 са страшно много пари.Има ена ролка и ремък ,а помпата и е отвън и не я сменяй.Подобре бягай от тези майстори. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netranger Публикувано 7 април 2017 Автор Сподели Публикувано 7 април 2017 Колега за 1,3 са страшно много пари.Има ена ролка и ремък ,а помпата и е отвън и не я сменяй.Подобре бягай от тези майстори. Колега 1.8 е колата не 1.3 незнам дали има значение Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mario64 Публикувано 8 април 2017 Сподели Публикувано 8 април 2017 Той колегата е отговорил на този дето е писал преди теб, но същото се отнася и за теб, някой иска да те обръсне на сухо .Ремъка, двете ролки и водната помпа за 1.8 се намират за няма и 200 лв. А 150 лв. труд, да беше на някоя кола с 2 ремъка, 3-4 ролки и няколко вала иди- дойди, но на този мотор е прекалено . Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SpaceDragon Публикувано 8 март 2019 Сподели Публикувано 8 март 2019 (редакция) Здравейте колеги,Искам да попитам за читав майстор във Варна(запознат със :mitsu-smiley: ). От скоро съм със Спейс Стар 1,6 бензин и трябва да си мина по реда със смяната на ремъци и ролки, също така и двигателно масло.Поздрави. Редактирано 8 март 2019 от SpaceDragon Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
luckyboypl Публикувано 29 март 2019 Сподели Публикувано 29 март 2019 Мицубиши спейс стар 1.6 бензин....обслужено.....масло,филтри, ремъци и каквото трябва....без водна помпа за 340 лв.Не знам дали е много. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hausofpine Публикувано 29 март 2019 Сподели Публикувано 29 март 2019 На моята със всички ремъци ролки и масло и филтри около 350 лв. Имам същия спейс стар 1.8 гди Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.