Премини към съдържание

Датчик за високо налягане на горивото


Препоръчано мнение

Здравейте колеги от доста време имам един проблем с колата а тя е мицубиши спеис вагон 2,4 ГДИ мотора 2000год.та проблема е следния че от време на време се появява като грешка,колата си върви без никакви проблеми до една степен докато не почне да си мени обороти те когато си поиска и след като се изтрие грешката няма проблеми,проверявах каде ли не за такъв датчик но никаде го няма,та ако може да помогнете с нещо ще се радвам.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Датчика е малко вероятно да се прецака, по-вероятно е наистина да имате проблем с налягнето на горивото..... Според ръководството грешката е 56-Fuel pressure fail, не конкретизира проблем с датчика..... макар че на измислени диагностични уреди с превод на български може да се срещнат всякакви чудеса..... затова свястна диагностика и гледане на стойностите в реално време ще се види проблема. Ако се окаже датчика имам поне 6-7 ще ви дам само да се уточни парт номера му.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да така е колега грешката е номер 56 както си го описал, днеска интересно беше също че като го откача от буксата пак изписва същата грешка и това вече го наблюдавам почти половин година

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако ви свърши горивото в резервоара пак ще даде същата грешка.... то няма и друга предвидена за горивната система. Затова е добре на компютър които чете вярно тези коли и да се гледат данните. Казвам които да чете вярно защото има и такива които закръглят стоиностите и посмъртно неможе да се хване проблема.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...