Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Проблем с климатик


Препоръчано мнение

Колеги, климатикът на Каризмата ми не духа достатъчно студено. Дори и при 22-25 градуса температура навън, духа леко хладно, а не студено както трябва да е. Фреон има...Възможно ли е да е от филтър на купето и ако да къде се намира той

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Неможе да е от филтъра, а то и най-вероятно няма такъв.....

На мойта кола беше така, бая го потраях но ми писна..... и миналото лято му дойде реда. Първо перфектно изчистих питата на външния радиатор, после източих фреона и смених дехидратора. Оказа се че дотук направеното само промени товара върху двигателя, т.е. като го пусна да работи не го усещах да ми взима от мощността..... но студеното го нямаше. Седмица след това се заиграхме с един познат и се оказа че компресора включва и изключва но поддържа ниско налягане в системата. Разрових схемите, намерих къде е датчика за температура на изпарителя(MR262950) и се оказа че с течение на времето си е променил стоиностите..... естественно не купих друг, ами му сложих едно съпротивление с цел тест(с което си карам и до днес)....но сега съм като фризер :icon_blush:

Редактирано от Milen_z
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...