Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Check engine


chkl

Препоръчано мнение

Здравеите колеги . Преди няколко дена се качвам в колата , и ще отивам да зареждам заредих всичко нормално давам на контакт , и чакам чека да изгасне но не изгасна , пробвах да запаля но не стана на третия пат вече запалих и потеглих . Направих си самодиагностика даде ми грешка 54 , доколкото разбрах е имобилайзерa . Въпросът ми е какъв може да е проблема , и как мога да го отстраня . Благодаря предварително .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И повтори ли се проблема, след като колата е успяла да запали? На теория, ако имаш на връзка няколко ключа със сходни по вид чипове може да се смущават и да не може да го прочете. Но може и наистина да имаш проблем, който може да не е в имобилайзера.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не колега нямам други ключове . А проблема не веднъж ми го прави . Във какво друго може да е проблема . Благодаря предварително .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Няма такива теории при Митсубиши от няколко ключа да се смущава....не и при тези коли.

А относно проблема грешка 54 си е най-общото и в случая е само насочваща. Най-добре си е на диагностика, да се види в имобилаизера каква грешка излиза и от там да се тръгне. В повечето случай излиза антената, но и доста голям е процента на дефект в имобилаизера. От останалите неща като компютър, кабелни проблеми, програмни синхронизаций и т.н. тези коли не страдат освен ако много силно не е намесен човешки фактор .....или така наречения проблем на двете леви ръце :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, имах същия проблем. Оказа се най-простата повреда. Буксата на гривната около контактния ключ имаше нужда от почистване.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Контактен спрей. Буксата на гривната се намира от лявата страна (отдолу) на кормилната колона

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...