dachbissnes Публикувано 16 ноември 2012 Публикувано 16 ноември 2012 Възможно ли е да се монтира подлакътник на Спейс 1,3 ?Свикнал съм при дълъг път и това ще ме улесни ако може да се постави. Цитат
niksun Публикувано 18 ноември 2012 Публикувано 18 ноември 2012 Цък . Може да се повдига целия подлакътник. Една две ръце ще издържи, но ако се отпуснеш целия мисля че няма :rolleyes:. Но е много удобен за мен. Успех Цитат
dachbissnes Публикувано 19 ноември 2012 Автор Публикувано 19 ноември 2012 Цък . Може да се повдига целия подлакътник. Една две ръце ще издържи, но ако се отпуснеш целия мисля че няма :rolleyes:. Но е много удобен за мен. УспехКолега това закупено от магазин неоригинален подлакътник ли е или от някакво митсубиши?Може ли по детайлно да се види и откъде си го купи?Благодаря за мнението Цитат
vladimirov Публикувано 19 ноември 2012 Публикувано 19 ноември 2012 Мисля, че е оригинален - виж по сайтовете с обяви за коли на части. Понякога се намират. Цитат
dachbissnes Публикувано 20 ноември 2012 Автор Публикувано 20 ноември 2012 Мисля, че е оригинален - виж по сайтовете с обяви за коли на части. Понякога се намират.Може би точно това търся но от модели на Спейс Стар не виждам да има явно е от някой друг модел на ван ... :icon_hmm: Цитат
rebel Публикувано 20 ноември 2012 Публикувано 20 ноември 2012 Подлакатника , не е оригинален . Във Варна са по 30 тина лева , с различен цвят . Цитат
niksun Публикувано 20 ноември 2012 Публикувано 20 ноември 2012 Не е оригинален, доколкото знам само след 2002г (след фейс лифта) имат подлакътници които са закрепени за седалката. Този е от магазин за авто аксесоари цената наистина беше около 30 лв. Мога да го снимам по детайлно , но не виждам смисъл, в магазините сигурно вече има по-красиви. А и този си го купих от Шумен преди 3 год. след първия преход извън града. Цитат
dachbissnes Публикувано 20 ноември 2012 Автор Публикувано 20 ноември 2012 Не е оригинален, доколкото знам само след 2002г (след фейс лифта) имат подлакътници които са закрепени за седалката. Този е от магазин за авто аксесоари цената наистина беше около 30 лв. Мога да го снимам по детайлно , но не виждам смисъл, в магазините сигурно вече има по-красиви. А и този си го купих от Шумен преди 3 год. след първия преход извън града.Точно това имам в предвид ,извън града е доста удобна екстра но когато отида в магазина имат само с ляво разположение на ръчната а моята е в средата и затова питам колеги които са го правили вече. Цитат
габо Публикувано 20 ноември 2012 Публикувано 20 ноември 2012 Точно това имам в предвид ,извън града е доста удобна екстра но когато отида в магазина имат само с ляво разположение на ръчната а моята е в средата и затова питам колеги които са го правили вече. Виж на руския пазар,мисля че гледах там. Цитат
niksun Публикувано 20 ноември 2012 Публикувано 20 ноември 2012 (редакция) Ето този е същия като мояП.П. ето още едно предложение Редактирано 20 ноември 2012 от niksun Цитат
dachbissnes Публикувано 21 ноември 2012 Автор Публикувано 21 ноември 2012 (редакция) Благодаря за помоща на всички колеги, днеска си закупих подлакътник и се получи такаhttp://media.snimka.bg/s1/1410/029064988.jpg?r=0http://media.snimka.bg/s1/1410/029064987.jpg?r=0Остана само да помисля как да премахна тези "бели изумруди" :icon_doh: които развалят всичко но иначе е много удобно като екстра. Редактирано 21 ноември 2012 от dachbissnes Цитат
Николай Калчев Публикувано 21 ноември 2012 Публикувано 21 ноември 2012 Благодаря за помоща на всички колеги, днеска си закупих подлакътник и се получи такаhttp://media.snimka.bg/s1/1410/029064988.jpg?r=0http://media.snimka.bg/s1/1410/029064987.jpg?r=0Остана само да помисля как да премахна тези "бели изумруди" :icon_doh: които развалят всичко но иначе е много удобно като екстра.не ти ли пречи на ръчната спирачка или на ръчките за нагласяне на облегалките? Цитат
dachbissnes Публикувано 22 ноември 2012 Автор Публикувано 22 ноември 2012 (редакция) не ти ли пречи на ръчната спирачка или на ръчките за нагласяне на облегалките?Да прав си забравих да напиша че се дига нагоре и се замозаконтря надолу под конус и така няма нужда от видии и захващяне,когато е в долно положение не може да мръдне после се маха лесно.Иначе може по същата схема и да отиде и на зад,но предпочитам схемата с дигане. :mitsu-smiley:На втората снимка с линка се вижда самото самозаконтряне.Лек ден на всички колеги. Редактирано 22 ноември 2012 от dachbissnes Цитат
bacard1 Публикувано 22 ноември 2012 Публикувано 22 ноември 2012 Възможно ли е да се монтира подлакътник на Спейс 1,3 ?Свикнал съм при дълъг път и това ще ме улесни ако може да се постави.Привет,за подлакътника който,който е показал колегата,същия ползвам от 3-4 месеца,купих го от пазара от Русе от така наречените руснаци.Абсолютно същият е,удобен и функционален.Може би нещо оригинално ще е друго,но сигурно и цената ще е друга.Този го купих за 22 лв.По пазарите има доста модели,но този ми пасна и като цвят и размери.Монтиран е на същия автомобил като твоя.Успех в търсенето. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.