Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

На вниманието на колегите!


Препоръчано мнение

Колеги,

както вече сте забелязали, от няколко дни във форума е включена нова опция - изписва се автоматично от кой е редактиран конкретният пост.

Досега, ако редакцията бе минимална/една-две правописни грешки или липса на няколко препинателни знаци/, модератора не отразяваше извършените поправки в поста. Новото е, че дори ако се поправи и един символ в някое мнение, ще излиза подобен надпис: "Поправено от valboss: Днес, 10:45".

Държа да ви уведомя, че ако виждате подобен израз в края на поста си, не трябва да търсите повод за притеснения. Израза ще ви подсказва, че имате някакви "козметични" промени в мнението си.

Ако виждате и още едно, допълнително щриховано поле с изрично указана причина за промяна на поста ви - това ще означава, че конкретният пост вече е написан немарливо и модератора който го е поправил, е вложил повече време в редакцията му.

........................

В продължение на приблизително 30 минути след публикуването на поста си, когато самите вие извършите редакция, в мнението ви ще се изпише, че поправката е извършена именно от вас.

Редактирано от valboss
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е затворена за допълнителни отговори.
×
×
  • Създаване...