Премини към съдържание

nasko_pol

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което nasko_pol е написал

  1. Благодаря колега за нагледния отговор. Взех ги защото при запитване на продавача ми каза че са 6J, а като ги получих се оказаха 7J и като гледам няма да се разправям с връщане и т.н. ами ще карам с гуми на минимално допустимото. Благодаря още веднъж.
  2. Здравейте колеги, отдавна бях решил да кача звездичката на 15-ски джанти и с помоща на интернет си намерих. Така днес по куриер получих 4 бр. горе-долу добри джанти но се оказаха с по-различен размер от този който бяха обявени, вместо 15-4x114.3/6J-ет35 те са 15-4x114.3/7J-ет38. Та имам малко странен въпрос на който не намерих отговор в търсачката/ до колкото можах да я използван/. Мога ли да използвам тези джанти с подходящите гуми за да не се разправям с връщане и ходене по мъките. Колата е 1.3 2001г. Благодаря предварително на всички отзовали.се
  3. Здрасти колега на мен ми беше отказал бутона за търсене. Много лесно се сменя, само бътончето под пластмасата. Ако не ти се занимава иди в някой сервиз за аудио и тел. техника.Успех
  4. Здравейте, относно горенето на модулите един наистина добър жичкаджия ми каза че се случва заради използването на реле за аларми което е по-слабо.
  5. nasko_pol

    Странно цъкане

    Колега сменяй съединителя,преди година при мен беше същото сега е съвсем друго,не се подвеждай че на японеца суединитела отдилял по-горе.Комплекта ми излезе около 150-160 лв.от магазина на пл.Шахбазян :good:
  6. Големи благодарности на Милен оправи доста неща по Звездата
  7. Здравейте това с първата може да се окаже не-толкова сложно а съединителя си е за смяна много горе отделя и ме дразни. Но има нещо друго, задно дясно колело не седи там където трябва . Ходих на стенд - реглажи , смяна на тампон на носача и пак нещо не е както трябва. И май ще трябва консултация с някой който го е правил. Приемам предложения. Иначе колицата е супер мого и се кефя. А между другото накой да занае как се сваля топката на скоростния лост че е обелен и много цапа ръцете.
  8. Вече една седмица из Пловдив и още повече радост , сега ми предстои задължителните ремъци и ролки и за съжаление съединител, или нещо друго, защото трудно ми включва първа. След тези неща ще видим как е.
  9. Със сигурност ще има , за сега имам само в телефона но неми се отдава много качването :icon_crying:
  10. Здравейте колеги от днес имам звезда в къщи . От първия ден из Пловдив съм очарован от колицата .Нямам снимки засега де . Тепърва ще се снимаме.
  11. Здравейте колеги от една седмица заглеждам Спай Стар по Пловдивските салони и съм набелязал 2-3 може ли някой да ми каже кой може да ми помогне в огледа в Пловдив . По възможност да се иде до салона защото от салоните не са мнго услужливи да се кара колата по- надалече , почват да мрънкат то колата няма номера и тн. Ще съм много благодарен за помоща съответно ще си платя за услугата.
×
×
  • Създаване...