Премини към съдържание

Ani_r

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което Ani_r е написал

  1. Бе то да има човек на сърце да дари, пък нищо че я има старата сметка.....
  2. Идваме бе, Емо, след 36 часа сме на линия Лято е, стопли се, време е за море
  3. Петре, ще ни прощаваш, ама пак има формула, и едва ли ще мога да изстържа Роско от телевизора по него време.... А както казаха децата в рубриката "Малкият коментар" по БТВ, на въпроса "Какво е футбол?", отговор: "Когато има мач, дори мама не смее да минава пред телевизора".... :D Вкъщи е така и по време на формулата....
  4. Тъй и тъй изтупахте праха от темата, да похвалим и нашето ранърче, с което първата година навъртяхме 45 000 км, а за следващите 2 по 20 000, та за 3 години близо 85 000 км вярна служба. На километраж е на 235 000, ама Роско не му вярва.... все пак е кола на 17 год. :icon_rock:
  5. Ani_r

    Не ми зарежда акумулатора?

    Що бе, Петре, сега ще си ремонтира стария и ще си има два, колегата! Ей така, за разкош!
  6. Ani_r

    Мъка, мъка, мъка....

    Не се колебай, имаме връзки в системата в Котел, ако видиш зор, обаждай се..... Имаш му на моя телефона
  7. А, нямало доброволци..... Той Роско 3 дни не спа при мисълта да я докара от Англия...... Нямало било...... Умната, ей, да не си трошите главите някъде!!!!!
  8. Ми с мъжа ми я гледахме и чакахме 3 месеца да и падне цената до нива, на които може да се прави пазарлък. Удобен за нас. Колата е вкарана с автовоз, тъкмо събрахме парите, отива моят човек да я взема, колата я няма...... Не ме питай как не умря. Разпитвал комшиите по Горубляне, къде е, защо е така, купи ли я някой...... Та услужлив съсед му дал телефона на Автокъща в Драгичево (софиянци знаят за какво иде реч) и като я взехме - нямаше по-щастлив човек от него. И досега е така..... Два поста по-нагоре има снимката на Ранърчето ни...... П.П. И както обича да казва той - отваряйте си очите и късмет!
  9. Ani_r

    Мъка, мъка, мъка....

    Първо - съжалявам за колтчето.. Второ - на алкохолика, така или иначе прокуратурата ще му повдигне обвинение и ще има процес, защото с толкова алкохол подлежи на наказание по НК.... Вашия шанс в случая, на теб и на другите пострадали от ПТП-то, е да заведете граждански иск срещу него, за да ви плати щетите. Това може да стане и в наказателния процес срещу него, просто трябва да се срещнете с прокурора и той ще ви разясни какво да направите. Ако вие се включите в процеса, като граждански ищци, той няма да може да мине на споразумение с прокуратурата, докато не ви изплати щетите. Така че действайте, и успех!!! П.П. За съдействие на местно ниво, можеш да пишеш ЛС на мен, или на Роско.
  10. Кара момчето....... И за разлика от Роско - хич не искам и да ме вози....... Лазо, не засне ли каква кола ги съпровождаше в началото?
  11. Eеееее, Народният ни е на няма 3 км, къде да обикаляме през НИМ
  12. И ние ще дойдем пред Народния театър, заедно с най - малкия фен...
  13. Лазо, ти да не си решил да минаваш на дизел, бре? Особено внимание обръщаш, нещо ........ :hysterical:
  14. Лазареееееее, хайде, какво чакаш.... като главен папарак на събитието, очаквах първо ти да публикуваш снимки. Да не правиш някакви монтажи, ей, внимавай!!!! Искаме всичко в изчистен вид, натюрлих, едно към едно..... Давай, че ще ИЗПОНАзаспим :) , докато ти се сетиш да пуснеш инфо.... :D
  15. И ние тръгваме след малко.... чакайте ни!!! :icon_rock:
  16. Багажът е готов.... почти Търновооооо, чакай ни, идвамееее :icon_thumbup:
  17. А, то това време не се уточни... сякаш работи срещу нас, та да не можем да отидем на една поляна.... Дано поне другата седмица да е с нас.... :drinks:
  18. То и нас ни няма в списъка, нали все пак сме местни... Но така или иначе, ще ни видите в пълен комплект този път, няма да изпращаме мама, само ще нощуваме при нея.... П.П. Както беше по времето на комунизЪма - не можеш да нощуваш на хотел, там където имаш адресна регистрация.... та да не си помислите, че не искаме нощувка, но в хотела ни отказват да ни вземат :D
  19. Само сондирам мнения, а кога, къде и как е въпрос на договорка, мисля че ще може да се организираме, хайде колеги, давайте предложения
  20. Като се има предвид, че се ожених в Ягодинската пещера, дали и на мен Родопите не са ми любимо място...?? Дано наистина преодолеем тази криза, та да се поразшетаме пак из България... :icon_thumbup:
  21. Но то /барбекюто/ не се губи, щом има навити, значи може да се организира...... А по една стара максима, която гласи: " Ако пиенето ти пречи на работата, зарежи работата...." си мисля, че може да навием РАБОТЯГИТЕ, да си отдъхнат поне в неделя...??? :icon_thumbup:
  22. Със сигурност е била добра среща.... Ама времето си беше кофти.... а и даваха формулата по него време, пък в нашето семейство има върли фенове на ралита.... Колеги, аз продължавам да апелирам за барбекю, крайно време е......
  23. Страхотни снимки. По всичко личи, че сте се насладили на прекрасни места в България. А има и още много такива. Пожелавам ви, скоро да си организирате пак такова пътуване. Успех!!!
  24. Съсобственик на Mitsubishi Space Runner ... :icon_thumbup:
  25. То няма лошо в тези срещи пред НИМ, макар че Роско казва, че мястото не е много подходящо за деца.... Та, по този повод се замислям, не е ли време да спретнем едно барбекю, майсторът на скара го познавате... :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...