Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Petar_

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

За Petar_

  • Рожден ден 11/23/1985

Местоживеене

  • Град
    Sofiq

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mnogo koli

Petar_'s Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега ти ако си ще я дадеш ли за 2к, защото аз няма как да я дам за толкова при положение че колата е напълно перфектна и е на 87000мили Реални ? http://pepisky.snimka.bg/automobiles/mitsubishi-carisma-za-prodajba.434211.all
  2. Ясно колеги - няма да стане работата. Проблема е, че тази кола съм я докарал на бащами и си е караше, но след като си купи друга кола на метан и изостави Карисмата и стои така пред блока. Не ми се ще така да стои и да се скапва там, но няма и търсене от обявите в нета.
  3. Ако нестава за това което питам ОК, но няма да я дам никога за 1200лв. Смяната на двигателите, невъзможна ли е или не ?
  4. СЪЖАЛЯВАМ ЗА ОБЪРКВАНЕТО В ЗАГЛАВИЕТО, НО НЕМОГА ДА ГО РЕДАКТИРАМ !!! Здравейте колеги ! Имам Карисма 1.8ГДИ 99г., но е фейслифтова. Разбрах че на този двигател немога да му сложа нито газ, нито метан. Мога ли да трансплантирам друг двигател на мястото на този. Насочил съм се към 2.5 V6 от Галант. Възможно ли е да стане ? Ако не имам ли друг вариант които мога да използам или не ? Относно разглобяването не се притеснявам, защото колата съм си я докарал от Англия и в края на лятото планирам да си обърна волана и така или иначе ще има барникане по нея с едното и другото да върви ! Колата е с пълни екстри за модела, ако има значение това. Питам това, защото скоро заминавам пак за Англия и ако нестава да се сменя двигателя на Карисмата ще я продавам и от там ще си взема друг автомобил. Поздрави !
  5. Petar_

    Vin decoder

    Благодаря колега !
  6. Petar_

    Vin decoder

    Колеги имам проблем ! Искам да си искарам данните по ВИН-а на колата, но от линковете тук нищо неизлиза. Колата е англичанка, а цифрите и буквите на стъклата са 6 на брой. Аз ли бъркам някъде или не ? Мерси !
  7. Petar_

    Малко въпроси относно GDI

    Мерси за информацията колеги ! :good: Чип се отказам да слагам, газ или метан щеше да е добре да мога да си сложа, че нещо с тези цени на бензина :mad: но тя така или иначе ми дава перфектен разход на гориво ! Когато имам време ще се опитам да си монтирам сегашното СД и ще си я карам докато не си купя нещо по - голямо :rolleyes:
  8. Petar_

    Малко въпроси относно GDI

    Да колеги прочел съм темите, но пак зададох въпроса понеже има майстори дето ми казват че може да се сложи газ или метан и реших за по сигурно да попитам и тук. Иначе за по - мощна кола още не съм решил със сигурност, но или ще е Галант или БМВ 740и Е38. При всички положения която и да е ще е с десен волан понеже скоро заминавам пак за Англия и ще се прибера с кола най - вероятно. Относно СД-то, как стои въпроса с кабелите за връзване има ли някой който вече е минъл тази процедура ?
  9. Здравейте колеги ! Имам Каризмата от 1г. и съм страшно доволен от нея ! :first: Колата е Каризма 1.8GDI 125к.с. 2000г. Въпросите ми са следните : 1. Има ли вариант да си монтирам CD в централната конзола под врътките на климатроника, защото съм с касетофон и ми писна да слушъм с трансмитер. Другия вариант е да си сменя касетофона с орегинално CD, но те доколкото знам четът само CD-формат без MP3. 2. Възможно ли е на този двигател да се монтира газова или метанова инсталация ? Питал съм няколко маъстора и ми казват различни отговори. В общи линий можело да се монтира, но имало опасност от детонаций или нещо такова ми обяснявът. 3. Може ли и има ли проблем да се чипва този двигател, като чипа евентуално ще е на BREZEL. 4. От кой модел на :mitsu-smiley: мога да присъдя двигател ( естествено с по - мощен ) на Каризната си без особени преправяници ? Прочетох доста интересни неща и компетентни мнения, ще бъда много благодарен ако ми дадете информация на въпросите ми ! Благодаря предварително !
×
×
  • Създаване...