Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

space joro

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което space joro е написал

  1. Здравейте съфорумци, вчера претърпях птп и за съжеление щетите не са малко, значи освен тенекиите за оправяне имам проблем и с окачването. Предно ляво колело хлътна навътре към калника. Днес като махнах гумата установих, че шенкела се е изкривил навътре заедно с стеблото на амортисьора. Дано е само това, но бих желал да зная какво още може да се е поразбило и от какви модели Спейс Стар мога да намеря шенкел, който да пасне на моята която е произведена 12/1999г Благодаря за вниманието!
  2. Пробвай да подходиш от задните кори в багажника. Сваляш седелката в легнало положение и започваш да разглобяваш.
  3. колега, във форума многократно е споменавано , че на този двигател газ не може да се слага.
  4. Здравейте колеги, при смяна на маслото съм сипал малко повечко, нивото стои на 1 сантиметър над максимума, искам да попитам възможно ли е товада предизвика проблеми.
  5. Здравейте съфорумци, взех днес едно pajero да го изпробвам за ден два и да го закупя евентуално.. Значи колата е супер но има проблем със задна скорост изплюва я и влиза много трудно от 10-15 опит някаде. Ако има някои запознат да сподели мнение за проблема, благодаря предварително!!
  6. Ами то и аз си мислих че е от помпата ама като я погледнах видях, че пръска доста силно, а стопа и на Спейса се вади от вътре на едни чопове е малко е кофти ама лекинката трябва. С игла пробвах не става, бая беше клеасала.
  7. При мен проблема беше в самата дюза. Оправих я като я изчистих от ръждата и боклуците, които бяха в нея, но за целта я разглобих. Вади се лесно , като свалиш третия стоп и после издърпаш маркучето.
  8. space joro

    Разход на гориво

    Колегите 2-3 поста по-нагоре добре са написали какъв разход дава 1,3, аз съм със същия мотор и разхода е такъв какъвто са написали те , а не колегата със завишения разход. 1,3 гори по - малко от другите мотори (бензинови) на Спейса, така че колега не мисля че си прав в случея. С твоя рънар едва ли ще постигнеш разход на бензин 8-8,5 в градско.
  9. Здравейте, колеги. Днес като изгасях колата долових странен шум веднага след като завъртя ключа и двигателя затихне се чува нещо като някакъв шум (цъкане) от дебитомера някаде и едно като глъхнене от вътрена мотора някаде. Моля за помош!
  10. Здравейте колеги,карам Спейс Стар 1,3 и от както съм я взел близо година, има едни вибрации в купето когато колага е на свободна, получават се когато мотора позагрее, понякога се усещатат повечко, друг път ги няма. Когато тресе се усеща най-вече при скоростния лост. Ако някои има подобни проблеми ще съм много благодарен да сподели!
  11. Провери си някои от бушоните отпред в кутията под капака, ако не ти работи и плафона горе и този отзад в багажника, причината е бушона, просто го смени и всичко е ок.
  12. Здравейте, колеги имам един въпрос, относно една вибрация в купето когато колата е на свободна. тресенето се усеща доло в краката на шофьорската седалка , най-вече като колата е спряла и е на свободна. Това нещо не се усеща при студен двигател, а само като достигне работна температура.Да отбележа, че скоростния лост доста играе. Наскоро сменях единия от тампоните на двигателя, но проблема не се оправи, дайте съвет моля!!
  13. колега, понеже и аз съм със същия мотор 1,3 и смятам да си сложа обикновено АГУ, кажи ми моля те има ли разлика в мощността, как е при пуснат климатик и натоварена, да не се налага да я бутам
  14. Няма сметка от газ, по добре си я карай така, и моята е с такъв разход и съм много доволен.
  15. Мерси за отговора, а би ли ми препоръчал добри карета на разумна цена..!
  16. Здравейте колеги, ще помоля някой от по-запознатите да сподели менние по следния проблем. Значи тропа ми каре, мисля че е външно дясно, въпроса ми е как да разбера дали е то или вътрешното, има ли разлика при двете ако са счупени. Ако взема цяла полуоска втора ръка, предполагам че ще се спести доста труд, но незнам доколко каретата при нея няма да са издали и те багажа,Дайте съвет за ново каре или цяла полуоска 2-ра ръка.
  17. Мерси за съвета. мился , обаче , че идва от гумата от ботуша някаде.
  18. Здравейте фенове, напоследък съм станал перфекционалист към колата, дразни ме и най-малкото.. Този път проблема е следния, при леки неравности отпред лявото колело скърца, сякаш от пружината. Това скърцане го има и при спряла кола, когато я разлюлея отвън се чува този звук-скърцане. незнам от какво може да е, пружина, тампон ...?!?
  19. space joro

    Тракане отзад

    Виж от задната врата, има едни гумички дето се развиват навън. Този шум постоянно ли го има??
  20. Аз си купих срубски гуми ТRAYAL, никак не съм доволен от тях, криви са и четирите, едната предна потскача настрани а другата нагоре-надоло, вярно , че ми излезе доста приемлива оферта за тях, но все пак не правете моята грешка, не знам за зимните но летните, (От Практикер) голяма боза.. явно братята сърби бая са си пиивали по времето в което са произвеждали.
  21. Честито, колега, със здрве, колата наистина е чудесна. На мен мки е първа японка и наистина смятам, че тези коли са най-добри. Само не мога да разбера как така смесен разход 5,5. Това е много малко, на мен по магистралата с 90 ми дава 5,5,-6 със 90-100 км, а в града около 9, значи средно ми идва доста повече - 7,5 поне. Започвам да си мисля , че има проблем колата ми, с тези разходи дето ги пишеш.
  22. Здравейто колеги, от скоро забеляавам , че когато колата влезе в дупка за момент ми светва лампата на двигателя и пак угася. от какво може да е проблема, ако има някои да сподели
  23. space joro

    Проблемче!

    при мен проблема е от задния тампон на двигателя, закъсал се е, и ми вибрира като резонанс, след 3500 борота
  24. space joro

    волан

    Благодаря момчета, а какво ще рече сходимоста?
  25. space joro

    волан

    Здравейте колеги, някои може ли да ме посъветва от каде може да се оправи воална, който в изправено положение на гумите не е прав а клони леко в ляво.
×
×
  • Създаване...