Премини към съдържание

Tunay

Потребител
  • От него общо

    175
  • Регистрация

  • Беше тук

За Tunay

  • Рожден ден 04/19/1982

Местоживеене

  • Град
    Шумен

Интернет контакт

  • AIM
    fx_toni
  • Уебсайт адрес
    https://www.facebook.com/tunay.beysim
  • Skype
    fx_toni

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    `ше GALANT 2.0 (EA2A) сега Lancer Sportback 1.8 MIVEC Instyle
  • Интереси
    三菱ギャラン

Посетили профила

2,299 посетили

Tunay's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Tunay

    Продавам MMCS E-11

    Вероятността да пасне на Lancer Sportback 2010 каква ли е? Аз съм с Е-03 и си е доста дървена с HDD, тази мисля е по новата версия и с удуволствие бих заменил моята с тази.
  2. И при мен има такава ситуация но само на 5 та предавка `вибрираne но без тракане` . Няма много писано по темата но се надявам някой да даде идея от какво може да е . Ако трябва да бъда точен, понякога тази вибрация я няма, понякога трябва да превключвам няколко пъти и спира. Пробвал съм и междинна газ но няма ефект. Понякога си влиза от раз без вибрации но понякога превключвам няколко пъти. Вибрацията е само когато се подава газ на скорост, като отпусна газта вибрацията изчезва. Няма проблем при вървенето или каквото и да било. Но вибрацията дразни ако ръката е на скоростният лост.
  3. Честно казано и аз се заглеждам у тия субарута но по скоро по импрезите (след 2006'та ), така ми грабват интереса. Не че съм тръгнал да сменям галантя, мисля още да си го търкалям някоя друга година но колкото и да не ми харесва факт е че остарява. До тук, импрезата и нашенско лансера е това което ми харесва за предаване на щафетата.
  4. Здравейте, колеги. След сблъсък с една локва (доста голяма) ми се повреди помпата на казанчето за чистачки. На някой да му се намира изгодно такава помпичка?
  5. Tunay

    Отарашване на кола

    То малоумни колкото си щеш, миналата година на едно приятелче му откраднаха 4'те джанти. Оставили колата по тумбак на посред паркинга. Странното беше от цялата ситуация че джантите бяха съвсем обикновени петолъчки стари , вехти и надрани дето се вика 'дори кучетата не пикаят на тях' :D а колата беше оРел кадеД ама кабрио (по лесен достъп ако се замислят до вътре в купето до Цд'то) . А другото странно нещо бе че колата била паркирана точно под осветление защо са го избрали точно него при положение че имало много други коли лъскави, нови и с по хубави джанти паркирали на по тъмни места и така не разбрахме. Извършителя бе хванат по нататък благодарение на продавалник.ком тъй като тръгнал да продава грозните джанти :icon_doh: в сайта. Че така, може да вметнете едно око на сайтове за търговия , под категория стелки.
  6. Честит Рожден Ден !!! :hpbr:
  7. От японците, колт, микра от французите твинго (много малка и много просторна от вътре) или пежо 206 вече може да се намери за по 2000лв. Такива съм карал и са ми оставили добро впечатление, не съм поддържал нямам и идея какви разходи имат.
  8. Tunay

    Ново аудио за Галантец

    Това с запълваните на дупките наскоро го практикувах, но аз ползвах твърда пластмаса, силикон и битумна лента. Ефект определено има. Най малкото което е колата сега е една идея по безшумна...
  9. Tunay

    Ново аудио за Галантец

    Alpine като цяло са доста на ниво но си говорим за средния и високия клас. Ниския клас на Alpine както и на всички други производители са в общи линии от рода на тъндър, нео, елит и т.н.(не може се очаква чудеса). Твоя тъй като гледам не е от най евтините което ме навежда на мисълта че или имаш проблем с тон колоните или нещо не е вързан както трябва. Това са най често срещаните проблеми от куп други де ...
  10. +1 за мен, стига да не забравя. Из тези дни защото цъкам 'Path of Exile' безплатна онлайн RPG игричка (подобна на диабло 2) .
  11. Еххх не че е болка за умиране но... сега ще си я отключвам като Жигулка :mad: :help: Какво да се прави, здраве да е ...
  12. Да, за оригиналното дистанционно иде реч. Няма отделна аларма, дистанционното е това заводското... :(
  13. Здравейте, колеги. За да не отварям нова тема пиша направо тук. От къде мога да се закупи дистанционно за галант? Питам защото тази сутрин си изтървах ключа (мислейки че го пускам в джоба съм го пуснал на пътя :icon_doh: ) с дистанционното на сред булеварда :icon_crying: След като се осъзнах че ми липсва кюлчето се юрнахме с колегата да го търсим, е намерихме го ключа леко изкривен но функциониращ но за жалост дистанционното не е оцеляло. Принципно има ли вариант да се закупи дистанционно или от тук нататък само с ключ?
  14. Аз съм ЗА но само двама не е интересно... :icon_crying:
×
×
  • Създаване...