Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

iskrenkrustev

Член на клуба
  • От него общо

    271
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    6

Всичко което iskrenkrustev е написал

  1. Лоша работа, ще трябва да караме невидим Stealth (може и 3000 GT) :D
  2. Благодаря за препоръката Светльо. Поздрави.
  3. Здравейте колеги реших да изтупаме темата от праха, защото техниката се осъвременява, а последното мнение тук е от преди доста години. Разбира се имам предвид радар-детектори, а не антирадари, както е в заглавието на темата, защото вторите са забранени от закона. Никога не съм имал радар детектор, но наскоро останах впечатлен от стар, поне 5 годишен модел Кобра на мой приятел. Докато пътувахме сигнализираше доста преди да има радар, дори и той да беше насочен към насрещното движение. За съжаление не срещнахме тринога, но той твърди че сигнализира и при наличието на такава. Понеже в медиите много хвалиха модерните лазерни камери, а и много видове се навъдиха, си мислех, че радар детекторите са отживелица и не дават достатъчно време за реакция и че не ловят лазерните камери. Взех да се ровя и гледам, че дори китайски евтинджоси от по 20 долара имат възможността да засичат лазерни радари или поне така се твърди. Повече от ясно ми е, че ако се инвестира в такова нещо, то по-добре да е марково, например уислър или кобра. От друга страна скъпоструващите с ненужно много екстри модели, не са за предпочитане, поне от мен. Именно затова се интересувам от ефективна машинка среден ценови диапазон, доказала се и пред най-модерните радари. Ако някой има информация или най-добре лични наблюдения за марка и модел, които си заслужават, моля да сподели своя опит. Благодаря.
  4. Колеги npower, Kryndon благодаря ви за увлекателната и образователна тема
  5. Аз също залгам на задните амортисьори. При мен беше изпуснал единият и имаше точно същото усещане, което описваш колега. Отвратително нестабилна кола става. След смяна на амортисьорите всичко си дойде на мястото. Аз сложих ТОКИКО. Възможно ли е да са се объркали при положение, че старите и новите са едни и същи и да са сложили пак единия стар? Също не би ме учудило някой от новите да е с фабричен дефект. Преди време имах едно Деу с тресящи спирачки, смених предните дискове с нови, но тресенето си остана. После смених сума неща по окачването и задните спирачки, а накрая се оказаха, че единият от чисто новите дискове също беше крив. Успех.
  6. При мен Баба Марта дойде на 2.Март :D Честита да е, бъдете живи и здрави колеги.
  7. Преди време ми се наложи да си разглобя стария Галант. Голям зор видях с таблото, докато mario64 не ми каза, че имало болтове и зад духалките. По-късно попаднах на тези схеми: Аз лично махнах целите духалки, с широка отвертка и навито парцалче за да не надраскам таблото. Подпъхнах между таблото и пластмасата. В долният край са по-крехки, и не носят много на огъване, така че не ги напъвай от там. Освен това мисля, че щипки имаше само отстрани (говоря за целите духалки, а не както колегата само за насочващата част). Хубаво е и да има някой покрай теб, че аз го смъквах сам и се измъчих. Най-вече защото лостът за скоростите(в случая автоматик) ми пречеше много и се наложи първо него да развия и да го завъртя в полегнало състояние за да се разминат с таблото. Още един съвет дйествай бавно без нерви, че ако си припрян като мен стават една камара поразии, а всичко в интериора е трошливо и лесно надиращо се. Поздрави и успех.
  8. iskrenkrustev

    ЧРД mario64

    Честит рожден ден, бъди жив и здрав. Щастие да те следва навред, а главоболията да бягат от теб ;) Наздраве!
  9. За нищо, честно казано не бях виждал на Каризма как изглеждат.
  10. Колега не знам дали ще ти свършат работа, но имам копчета от Галант.
  11. iskrenkrustev

    Календари 2018

    Докато не е свършила прИмоцията, моля за 1 полагащ се и 1 за тариране на датата, да ги следя дали отмерват точно дните :D Мога да ги получа лично от TASSO, стига той да няма против ;)
  12. Valboss моля да добавиш още една шапка към пратката за Tasso и аз да се закича ;) Аз като я вземам ще оправя финансовата част с Вики. Благодаря.
  13. Честито и от мен със закъснение. Да си жив и здрав
  14. Валбоса ме разсмя до сълзи :D Вики извинявай че те занимавам, но пак ми се виждат проблемни тези размери. Преди малко мерих по мен и по един български анцуг REDICS, размер М, който ми стои перфектно. Отделно направих и справка из нета. Та за гръдна обиколка и талия размерите съвпадат с твоята таблица, но ханшът е 92 (по таблица 98-102), ръкавът е 62 (по таблица 81-82) и крачолът е 94 (по таблица 86-87). Виж за всеки случай дано е грешка в таблицата, да не ги шият така.
  15. Вики аз май ще си поръчам размер M, ама ме притесняват ръкавите, много дълги идват. Да не е някаква грешка, защото гледам че са по-дълги от крачолите. Освен да не меря правилно, от къде се мери ръкавът?
  16. Аз съм на линия по всяко време. Явно обаче има затишие преди буря може би снежна :D
  17. Честита Коледа! Бъдете живи и здрави колеги. Тук един белобрад старец пита за всички вас, носи някакви диаманти от Япония, ама му казах че всички са на маса, тоест заети са :D Ще се отбие през новата година :mitsu-smiley:
  18. Аз също нямам претенции за цвета Вики, поръчката остава :icon_thumbup:
  19. Здравейте колеги, продавам Делко (с бобина и палец) за Галант V6 2.5 - цена 150лв. тел: 0889457172 [/url]
  20. Жалко за изгубените снимки... Ако иска някой може да опита, http://postimage.org/ Аз го ползвам и нямам никави проблеми. Освен това веднъж качена снимката предлага опция, с различни линкове според размера и предназначението.
  21. iskrenkrustev

    ЧРД alex2511

    Изтърколи се още една годинка... да е честит денят, в който си роден. Желая ти здраве и усмивки :hpbr:
  22. Е... наближи утрешният ден, в който можем да изкажем мнението си. Дори и по три не чак толкова значими и съществени въпроса. Било то отрицателно или положително, нека покажем че имаме мнение, а не сме безразлични към всичко което се случва :icon_box:
  23. Пратката получена. На живо са още по-хубави. Благодарности за valboss :icon_thumbup:
  24. Предвид че това е личният адрес на колегата, не знам кога ще е удобно да си ги взема от тях, от офис май е по-удобно.
×
×
  • Създаване...