Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

bokoto

Потребител
  • От него общо

    130
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което bokoto е написал

  1. Здравей,колега,сестра ми си купи ASX 2,2  150к.с.2015г.,кажи ми моляте,колко литра и какво масло да и кажа да си купи.Благодаря предварително.

  2. Търся да закупя касетофон като този от снимката.
  3. Здравей,имах същия проблем,и го реших ,като свалих и почистих клемореда.
  4. Извади и почисти оста на моторчето-често проблема е от там...
  5. Здравей,повдигал съм задница по този начин-от горната страна на пружините се маха оригиналната подложка и се поставя по-голяма,мисля,че беше 50мм....Правих го за един приятел,той си поръча подложките по нета...
  6. Ремонтира ,се колега,и най често проблема е вътре в самия апарат,а не в оста.Ако имаш час-два свободни да си играеш,може и да стане,но по-добре вземи нов или втора употреба-не са скъпи и си спестяваш главоболието..
  7. bokoto

    Умряло турбо ?

    И моят е по различен ,но може би това е подобрен модел,защото при тези като нашите често се откъсва/разхлопва електрическата от механичната част....
  8. Мисля,че са еднакви,колега.
  9. Доколкото знам при този модел не може да се шунтира ЕГР-а,ако е направено,....незнам отиди на диагностика.... :icon_crying:
  10. Това не е за маслото,а е чека :rolleyes: Провери си ЕГР-а или налей качествена нафта и я изрежи по магистралата да се прочисти При мен така се оправи-бях заредил кофти гориво и започна да глъхне,заредих випауър и я изпържих по правата-от тогава не ми е светвала тази лампа.... :icon_rock:
  11. Сигурен ли си,че лампата за маслото свети,а не някоя друга?При мен се получи същото ,но светна чека,и се оказа ,че ЕГР-а прави проблеми :icon_rock: Доколкото знам,няма защита за износено масло.Все пак го смени и виж дали пак ще свети :icon_hmm:
  12. Най вероятно някоя от ролките на пистовия ремък е глътнала морска вода и ще трябва да се смени... :icon_rock:
  13. bokoto

    Добавки за дизел

    Здравей,карай си звездичката и не мисли за никакви специални масла и добавки! :icon_rock:
  14. Здравей,колега,аз от 6-7 години карам дизелов а звездичка,и досега проблем съм имал само с ЕГР-а,но го оправих.Другият плоблем е в това,че един път в годината решава,че няма да пали и ми скъсва нервите :rolleyes: .Иначе двигателя си е доста добър(моят е 102к)и върви доста прилично.Проблема при звездичките е- лагера,тампона и тарелката на макферсона :icon_rock: .Успех при покупката :icon_thumbup:
  15. Здравей,колега,сваляй моторчето и почисти-събира боклуци и затова спира :icon_rock:
  16. Без завъртане на буталото няма да стане!
  17. Здравей,колега,може да ги прибереш и без специалната скоба-отвиваш "цицката"за обезвъздушаване на апарата,натискаш и въртиш буталото по посока на часовника :icon_rock: Просто трябва да си направиш удобен върток. Става и с ключ за ъглошлайф :icon_dance:
  18. bokoto

    Мitsubishi - Space star

    И при мен се чуваше,но вчера свалих предния ляв амортисьор,подмених лагера (беше счупен),и всичко се оправи... :icon_rock:
  19. Здравей,колега,развиваш четирите болта и вадиш седалката,после изчистваш накъсаните телчета,намираш си мека тел и правиш решетка,като я изпъваш добре :icon_thumbup: Аз така реших проблема,защото не можах да намеря седалка.
  20. Здравей,колега,при мен се оказа каре...същото прехъркване при плавно преминаване през неравност....при завой и то само на скорост :icon_rock:
  21. Тази тема ще я следя с интерес :icon_rock: :icon_thumbup: :drinks:
  22. Дано да намериш.....ако не-поправи своята :icon_thumbup: :icon_thumbup:
  23. Не не е нормално,на моята и направих нещо като кошничка,за да я закрепя, защото почти беше паднала
  24. Здравей,колега,при мен също излизат заедно :icon_bye: Като развиеш трите болчета,много внимателно опитай първо да завъртиш леко-ляво-дясно,като не пипаш електрическата част,защото са много калпави и имат навика да се разхлопват...Леко може да опиташ с отвертка да го извадиш,като пазиш гарнитурката,която е метална :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...