Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

laskov

Потребител
  • От него общо

    88
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Star 1.3

laskov's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. При мен виновник за трудното превключване (особено на задна), се оказа гумено тампонче, в съединението между дългата щанга и лостчето на скоростната кутия. Замяната му с парче гофриран прозрачен маркуч решава проблема. Все пак, гледайки една схема, поръчах чаркчетата - комплект от две пластмасови и една метална втулка за двата края на дългата щанга. Четири гумени О пръстена си купих от магазин за инструменти и железария. Оказа се, че металната втулка замества и изхвърля гумената.
  2. ... И си проверете опънатостта на пистовите ремъци!
  3. laskov

    Моля за съвет

    Ходил доста често съм по една подобна поляна като слизаш от Виница към Св. Константин надясно преди арматурния двор и там по едни баири, а пък на 4-ти (в неделя) след обяд бях паркирал пред Макаото, а по-късно на картинг пистата. Да не би да си видял моята митсубишка?
  4. Аз пък се чудя какво им е станало на тия модератори, та да искат мнение за себе си. Не съм гласувал никъде и не смятам да го правя.
  5. laskov

    Моля за съвет

    whitefeather, ако искаш можем да се разходим до и по твоя черен път ако не е много далеч от Варна. Аз, честно казано, много внимавам откъде минавам, понеже вече два пъти ударих колата отдолу, за щастие без последици. Не мога да се ориентирам за неравностите от снимката, но щом това те притеснява, вероятно ще притесни и мен. По-горе прочетох това, което е написал svetliof (№18) и се присъединявам напълно към мнението му относно качествата на звездичката.
  6. 1. Лятото вече започна, а уточняването, поръчката и доставката ще се забавят.2. Поради малката бройка цената ще остане висока. Следователно: 1. Някой да се нагърби да направи шаблоните и да ги носи на Вонеща вода, а и да ги публикува тук, за да могат други, а и тези, които няма да идват да си ги изработят. И си носете сенниците и спрейовете. 2. Някой да се нагърби да говори с Балканстар или с някоя търговска верига или бензиностанции за една обща реклама и така да се увеличи бройката и следващото лято - с нови сенници.
  7. Това със шаблоните наистина е хитро и при следваща среща на клуба, национална или регионална, ако си носим сенници, спрейове и шаблони ... ще настане веселие! Само трябва да е по-далеч от паметници на армии и др.п.!
  8. Гледам и не вярвам! Тия всичките чаркове, дето си ги изброил, да се струпат в едно кашонче - да, но да се свържат и да заработят заедно!!!??? А кой ти писа софтуера?
  9. laskov

    Фар на Space Star

    Оказа се, че не е лесно. Поне за мен. Освен двете гайки откъм радиатора и болтчето откъм мигача, има и още два болта откъм мигача. Счупено е лостчето за вертикално регулиране. Мисля, че не може да бъде залепено.
  10. laskov

    За форума

    Търсачката ли не работи, или аз не знам как да я ползвам...? Търся "фар" (с или без кавички, все тая) - Няма намерени резултати за '"фар"'. Позачудих се, поогледах и пуснах нова тема: Фар на Space Star. Пробвах пак търсачката - отново няма намерени резултати. И в разширения и в опростения варианти резултата е един и същ.
  11. Левият фар свети надолу. Отидох в сервиз за да го регулират на стенд, но се оказа, че рефлекторът или се е откачил от държачите, или има нещо счупено и не може да се регулира. Машинката за регулиране на наклона работи и го движи, но в интервал около три пъти по-къс в сравнение с десния фар. Може ли някой да обясни как да демонтирам фара. Искам да се пробвам да си го ремонтирам сам. Това, което видях, са две гайки от към радиатора и едно винтче от към мигача. Space Star 98-ма г., стъклени фарове. Предварително благодаря!
  12. Оказа се, че има дневен лимит за "Гласувай положително" :(
  13. Разочарован съм от тях (японците)! Направили сгради от бъдещето - за чудо и приказ, запазили живота на стотици или хиляди хора! А ползват реактори от поколението на първите два на Козлодуй, проектирани за земетресение от 7-ма степен на място, където земетресения от 5-та или 6-та са нещо обичайно, излагайки десетки или стотици милиони хора на радиация!
  14. laskov

    Безплатен хостиг

    Началната страница да я кръстиш "index.html", а аз препоръчвам kompozer
×
×
  • Създаване...