Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

afterdarq

Потребител
  • От него общо

    198
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което afterdarq е написал

  1. здравейте колеги, Цената за форума е 350 лв. Ето линк към olx обявата със снимките: http://olx.bg/ad/k-n-69-6544ts-typhoon-air-intake-sporten-filtar-za-mitsubishi-lancer-ID6bMvs.html Всички части (тръба, "мивка" и филтър) от всмукателната система са в перфектно състояние и старателно почистени. Ползвана е няколко години на моето Мицубиши. Внесена е от Америка, съвместима е и с 2.4 литровия мотор. Звука на системата е уникален, определено си заслужава. Продадох автомобила и затова продавам и системата. Единственото необходимо преди употреба в намазването на филтъра с K&N филтърно масло. Линк към официалния сайт на производителя: K&N 69-6544TS Тyphoon Air Intake
  2. Ей тва намерих аз: http://www.ebay.de/itm/Ausenspiegel-Spiegelglas-Ersatzglas-Mitsubishi-Lancer-ab-2008-Li-oder-Re-sph-/220925095440?pt=DE_Autoteile&hash=item3370296e10 Само че пише че 2. Das Spiegelglas ist ohne Montageplatte und ohne Heizungsplatte. Montageplatte und Heizungsplatte (selbstklebend) in 12 Volt oder 24 Volt können Sie auch günstig bei uns erhalten. - тоест няма го нещото за подгряване и може да се купи отделно. Някой знае ли какво е това което всъщност подгрява и как изглежда?
  3. Аз на тоя етап бих си взел и такова без подгряване, защото може пак да го откраднат. Лошото е че трябва да пасне на основата и да се закрепи, няма да стане просто с изразяно огледало. Гледах в ebay доста и има всякакви ама откъм стъкла има само за Lancer Cargo модела в Англия. По 10 паунда са, ама не мога да намеря точно за Lancer Sedan.
  4. Мерси! В avto.bim.bg няма само стъклото обаче, имат само цели огледала за 135 лева. Моята беше в Мусагеница, доста далече от теб, но явно резултата е същия.
  5. Оригиналните стъкла, нови ли са? И също така, монтажа лесен ли е?
  6. Същото нещо и на мен ми се случи тая сутрин. Само огледалото пак. И аз не знам откъде да търся огледало. http://s8.postimg.org/dsdxd2rr9/20141202_090953.jpg
  7. afterdarq

    Летни гуми 18'

    Аз също със сигурност минавам на 225. Мисля 225/40/18. Ей тия съм ги харесал, някой да ги е карал? Nokian zLine
  8. А всъшност тия гумени накрайници на пружините, могат ли да се сменят само те, без самите пружини, за да се отървем от това скърцане. В София да си снижавам колата още повече, не искам, иначе със сигурност Ейбах пружините са по-добри. А иначе мойте тампони също са много добре все още и явно не е от тях.
  9. Какво представляват тия пулсации? И само лятото на жегата ли ги има? И другото е, че тоя интейк работи без грешки при 2.0 литра и 2.4 литровия мотор. Там също има такива пулсации предполагам.
  10. Да, затова и мощността се качва една идея зимата, тъй влиза повече въздух в същия обем в който лятото влиза по-малко. Обаче не би ли трябвало тогава зимата да е проблема, защото тогава влиза повече. То нали проблема се корени в тва, че въздуха в сместа е много, а най-много би бил зимата.
  11. Аз съм със същия K&N intake-а от 4 години вече. Проблема с обедняването на сместа е само лятото, като е топло, не съм сигурен защо е точно тогава. Зимата никога не се появяват никакви грешки. По принцип компютъра като обеднее сместа сам вкарва веднага допълнително гориво и така предпазва двигателя. Но все пак някой ако може да оправи горивната карта, ще е много по-добре. Грешката при мен винаги е в средни обороти - между 3 и 4 хиляди.
  12. Точно за този детайл става въпрос, да.
  13. В ebay са малко под 200 долара, но доставката е много скъпа или пък някои изобщо не доставят до България, а Балкан Стар ми даде цена от 490 лв. Имали на склад точно един комплект черни като мойте (викам им да не са мойте, ама те отрекоха естествено). А за леенето на елемент от стъклопласт - вариант е, но проблема е че не знам откъде да взема спецификации на елемента и освен това като гледам самите щипки, захващането е много усложнено, т.е. всяка една щипка е различна по форма от другите. Трябва да снимам отблизо, за да покажа. То може и да ги махна тия щипки изобщо и само да лепя. Но просто частта е махната много професионално щипките са напълно здрави, дори боята не е одраскана, а то има и лепило има и винт с пластина който държи елемента откъм калника. Някой който знае много добре как се захващат тия елементи го е свалил.
  14. Колеги, пазете си колите, че тази сутрин се събудих и си видях колата без предните добавки със стърчащи щипки. Тука на снимката съм оградил какво ми липсва: http://kachi-snimka.info/images/jdv1276065758u.jpg Та някой ако може да помогне отнякъде да намеря тези добавки на прилична цена, от някой ударен Лансер или нещо подобно моля да пише. А и ако някой просто продава черни такива (може и да се мойте). Мамка им, да си изкарат пари и да си купят!!!
  15. afterdarq

    Chek Engine

    Добре, ами тези от вас които са имали този проблем и са ходили на диагностика, и са има казали, че е от лош бензин, каква е била записаната грешка, която са изчистили в сервиза? Тоест каква грешка е запизал компютъра на колата, заради лошия бензин?
  16. И двете неща, които си дал като връзки са за 2007-ма година. 2.4л. е 2009-та. Ако не ме мързи някой път ще издиря тази за 2009-та.
  17. И да се върнем на Мицубиши Лансер все пак. В щатите 2.4л. Лансер беше обявен за най-бързата кола под 20хил. долара. Базовата 2.4-ка май е малко над 19хил.
  18. Между другото, наистина може проблема да е в това че не се държи няколко секунди на контакт колата преди да се запали. Аз винаги давам на контакт, чакам 2-3 секунди да ми изгаснат всички лампички по таблото и действително винаги се чува едно помпане през това време и след това въртя и паля. Досега нито един път не съм имал проблем да не запали при каквато и да е температура.
  19. Имай предвид че при Лансер трябва да държиш ключа натиснат, тоест да върти стартера малко по-дълго от на някои други коли. Но съединител не трябва да се държи натиснат при палене на европейските лансери. Особено като е много е студено. Проблем с акумулатора хич не е изключен. "Елитната" фирма Балкан Стар има някои бройки Лансер, които седят сигурно от 6 месеца без да са помръднали и нищо чудно да им е паднал акумулатора. И то имай предвид че дори и да не седи на паркинга на Балкан Стар изобщо, колата има над 3 месеца път от Япония.
  20. afterdarq

    Вериги?

    Да, нещо не съм го написал много ясно - питам за веригите. Тези вериги, които аз купих не са точно за размера гуми които карам през зимата - 205/60/R16. Та въпроса ми е има ли от тия гръцките, които да са точно за този размер?
  21. afterdarq

    Вериги?

    Мойте вериги също са такива, но колкото и да търсих като ги купувах нямаше точно моя размер зимни гуми и джанти за зимата, който би трябвало да е същия като твоя всъщност 205/60/R16. Та въпроса ми е ти какъв точно размер си взе?
  22. Зависи какъв е филтъра колега. Ако е панелен, нищо няма да се преправя, ако е конусовиден монтажа ще е по-сложен, но преправяне няма да се изисква, просто малко разглабяне и сглабяне ;).
  23. Това е сигурно същия проблем като при колегата Vasil Sivkov-Noby. На него мисля че му смениха тампоните и всичко по негови думи се е оправило. Ако погледнеш миналата или по-миналата страница на тази тема ще видиш точно какво беше написал ;).
  24. Дано и при нас ако го има проблема със сензорите да ни ги сменят, защото у нас навсякъде зимата ще слагат сумати сол...
×
×
  • Създаване...