Премини към съдържание

JOKERRR

Потребител
  • От него общо

    26
  • Регистрация

  • Беше тук

За JOKERRR

  • Рожден ден 01/28/1980

Местоживеене

  • Град
    Димитровград

Интернет контакт

  • AIM
    jokerrr80
  • Skype
    jd-elektroniks

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Gear Delica 2,8TDI

Посетили профила

741 посетили

JOKERRR's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Отдаден Rare
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Моят вече е махнат от два дни не съм забелязал да пуши Нек мине малко време и ще пиша!
  2. Точно с това се боря в момента да мине малко време и ще пиша решен ли е проблема с ДПФ-а. Иначе за шума си има някакъв шум вътре при по голяма скорост, но затова ти казвам качи се покарай виж дали те устройва шума! Ако има си близо около Хасково, Димитровград мога да помогна с теста.
  3. Обезшумена е двигателя работи доста тихо за дизел! Ако имаш възможност качи се да я пробваш! Баща ми кара Space Star 13 години вече и е много доволен но си поостаря вече сега му търсим ASX.
  4. Здравейте, Става дума за ASX 1.8D 4WD светна ми надпис да проверя нивото на моторното масло, след проверка нивото беше доста високо малко над Х-а, и без това беше време за смяна смених маслото и филтъра занулих надписа изчезна! След 60-70км пак се появи надписа спрях веднага вдигнах щеката пак беше високо! Дайте съвети какво да правя! Да я карам ли да махат DPF-a смяна на масло + филтър и да тествам или ако някой има идея кой може да ми реши проблема! Благодаря
  5. JOKERRR

    Покупка на Lancer 1,8 CVT

    Колега в деня в който щях да ходя дори тръгвахме вече и си викам чакай аз да се обадя за всеки случай и човека каза сутринта я продадохме :( не е била моята кола. Ще търся друга сега, но все си мисля че нещо и е имало на тази кола за да е толкова пари.
  6. JOKERRR

    Покупка на Lancer 1,8 CVT

    Другата седмица ще ходя да го гледам, чакам един приятел да се върне от почивка понеже той е по в час от мен, а имал и познати в Балканстар ще пита за историята на колата.
  7. JOKERRR

    Покупка на Lancer 1,8 CVT

    Точно това ми е подозрителното и на мен с всички екстри с броня на ЕВО или Sportback за тази цена, единствената разлика която виждам с другите обяви е че километрите им са между 40 и 60 хиляди , а тази е на 132 000км. само това може да бъде като обяснение за по ниска цена. П.С. На последния печат от книжката пише нещо по различно от другите но какво е идея си нямам. Иначе като гледам бронята е почти 100% от Sportback и най-вероятно е сменяна, защото според мен когато е произведена тази кола още не беше излезнал Sportback (може и да греша) та няма как да е била като екстра бронята. Така мисля аз, но може и да греша, помагайте колеги.
  8. JOKERRR

    Ремонт на Ск. Кутия

    Колега аз имах същия проблем,(от 3-та на 2-ра и от 2-ра на 1-ва трудно се включваха) тук във форума си намерих втора употреба синхронизатори от един колега от Ямбол, да не те отчайвам но преди 3 години нови неможах да намеря никъде в България, но със втората употреба всичко е наред, незнам колко ще изкарат но пък за 70лв(синхронизаторите за 1 и 2-ра с муфите)колкото изкарат.
  9. JOKERRR

    Покупка на Lancer 1,8 CVT

    Галанта е 98 година но го продадох не съм променил профила, иначе беше светулка не ми се даваше ама го дадох на един приятел да пътува за събота и неделя в понеделник каза колко пари да ти донеса и така се разделих с него.
  10. JOKERRR

    Покупка на Lancer 1,8 CVT

    Благодаря ти колега със сигурност ще питам за всичките нещо които ми написа. Чакам още мнения.
  11. Здравейте, колеги решил съм да си взема Lancer 1,8 CVT. Ако може малко помощ защото не съм се качвал на такава кола нямам идея какво трябва да гледам. Понеже колата която съм харесал мисля че е от най-ниските цени в cars.bg това е обявата http://www.cars.bg/c287808, а като гледам си има всичко като екстри и си задавам въпроса защо е толкова евтина? Ще бъда благодарен на всички за съвети и препоръки.
  12. Точно това ме притесняваше, затова не си купих Grandis дизел, понеже разбрах че мотора е като на VW Passat. Има ли изобщо Lancer след 2006-2007 с дизелов мотор но да си е на Mitsubishi. Не ми се иска да карам японска кола с немски мотор. Четох някъде че има нов Lancer с 1,8 дизелов има ли такова нещо и мотора какъв е.
  13. Здравейте, колеги много ми харесва този Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D Instyle, преди три години имах GALANT 2.0TD невероятна кола още ме е яд че я продадох, но беше ми влезнала мухата за джип и така и не си купих джип. Ако можете да ми дадете отзиви за Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D Instyle интересува ме двигателът на Mitsubishi ли е. Като цяло колата как е проблеми, обслужване и т.н. Благодаря предварително.
  14. 80лв за синхронизаторите и муфите и 120лв за труд. Мисля че е нормално.
  15. Колеги като смених синхронизаторите на 1-ва и 2-ра и двете муфи всичко се оправи скоростите влизат като пирон в кисело мляко и от доста висока скорост си влиза и първа и втора така сменяй колега. Благодаря и на колегата който ми намери синхронизаторите.
×
×
  • Създаване...