Премини към съдържание

h.maznev

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

h.maznev's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Добра реакция Rare
  • Един месец
  • Първа Седмица
  • Начален Разговор

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Интересното е, че не трака ... звука е като виене с мятане ... И при въртене на волана пълен ляв, пълен десен не се чува нищо ... нито тракане, нито пукане, нито тресене ... Но да, звукът се чува само като си на тяга, при свободна скорост, при натиснат съединител или когато си на скорост но не подаваш газ - звукът го няма. И нах вероятно при над 55 става толкова високочестотен, че спирам да го чувам. Днес ме посъветваха, първо да завъртя задните гуми отпред (btw гумите са чисто нови, още не са навъртели 1000 км, Гиславед от Диана, на стоманени джанти са, балансирани ... а бе уж всичко е както трябва) и да видя ще се чува ли пак звука. След това да пробвам да си сложа летните гуми (те не са точно летни - всесезонни мишелинки са на един сезон каране) и пак да видя има ли го звука. Ако звука още го има - тогава да предприема смяна на каретата. И ме посъветваха - по-добре да рециклирам старите карета, защото всичките нови не докарвали до 40000 км.
  2. Така предположи единият от майсторите, но каква е логиката без да се изключва от скорост при подаване на газ шума да се чува, а при отпускане на газта да изчезва? Нали нищо не се отделя от двигателя, всичко е зацепено???
  3. Здравейте колеги, Става въпрос за Мицубиши Аутландер 2.2 дизел DiD френски двигател 2010. Откакто смених гумите със зимни започнах да чува странен звук отпред, отляво. Нещо като виене с мятане - виуп, виуп виуп ... което се ускорява с повишаване на скоростта. Странното е, че се чува между 20 и 55 км/ч и то само при натиснат педал за газта. Ако пуснеш педала - звука изчезва моментално и стартира моментално като натиснеш педала за газта. Звука се чува от 2-ра до 5-та скорост. Няма значение дали се движиш по инерция или не - натоснеш ли газта и виенето е на лице. 10 майстора го гледаха и вдигаха рамене. Преди 2000 км са сменени маслата на скоростната кутия, раздатките и диференциала с оригинални закупени от Митцубиши.. Някой ако има опит - да го сподели ... поне да знам към какво да се насоча. Благодаря предварително.
  4. Колеги, от две седмици съм горд собственик на Аутлендер II 2010 г. Di-D мотора. Преминах пълно обслужване (ангренаж, водна помпа, масла, филтри ...). Като си взех колата установих, че крушката на преден десен габарит не свети. Опитах да бръкна за да я завъртя (както казват на 1/8 оборот обратно на часовата стрелка), да я извадя и да я сменя. Поръчах си w5w крушки ... а бе както си трябва. Оказа се мисия невъзможна - има едни метални греди точно до крушката, пък и за късите светлини ако се наложи смяна също пречат. Някой да има идея, как се сменя тази пущина??? Имам чувството, че ще трябва да разглобя цялата предница за една глупава крушка.... не може да е направено толкова ... неремонтопригодно.
  5. Колеги, от две седмици съм горд собственик на Аутлендер II 2010 г. Di-D мотора. Преминах пълно обслужване (ангренаж, водна помпа, масла, филтри ...). Като си взех колата установих, че крушката на преден десен габарит не свети. Опитах да бръкна за да я завъртя (както казват на 1/8 оборот обратно на часовата стрелка), да я извадя и да я сменя. Поръчах си w5w крушки ... а бе както си трябва. Оказа се мисия невъзможна - има едни метални греди точно до крушката, пък и за късите светлини ако се наложи смяна също пречат. Някой да има идея, как се сменя тази пущина??? Имам чувството, че ще трябва да разглобя цялата предница за една глупава крушка.... не може да е направено толкова ... неремонтопригодно.
×
×
  • Създаване...