Премини към съдържание

sabin_72

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от sabin_72

  1. За цвета може да бъркам! Днес след престой, когато нормално трябваше да запали трудно реших принудително да го запаля на газ. Запали както си трябва. Не би ли трябвало ако има бензин в цилиндъра пак да запали трудно? Вече си мисля да не е бензиновата помпа. Като загрее и да не прави достатъчно налягане и инжекторите да "пикаят" и да се дави при стартиране.

  2. Инжекторите ги носих при познат, който се занимава с това. Остави ги под налягане доставреме и на светлината не се виждаше проблем с нито една! А до колкото си спомням бяха зелени. Сега потърсих, но в БГ не успях да намеря да се предлагат... С Ибей не съм се занимавал, а и не знам какво ще поръчам ;-) И ако знаете как може да проверя дали е от сондите?

    Благодаря за насоките!

  3. Инжекторите са проверявани два пъти и работят перфектно! За сондите ... катализатора го няма и е сложено резонаторно гърне, ако това има значение. Чек-а никога не е светвал освен при контакт. Дано намеря за проба ако може да се развият ... 

    Благодаря за насоките!

  4. Привет!
    Да започна с автомобила, който е Паджеро спорт 3.0 177 кс. Та проблема е, че когато загрее и се направи опит за палене след около 1-2 часа иска повече въртене. Дори и няколко опита. Ако се стартира примерно след 10-15 минути няма проблеми. При студен двигател сутрин пали от 1/4 както се казва. Закачана е на диагностика и няма никакви отчетени грешки! Сменени са свещи, температурен датчик, регулирани клапани, проверени инжектори и сменен датчик на Хол. Имам чувството, че когато трудно пали загряла се "дави" понеже замирисва на бензин.
    Доста рових за този проблем, но без резултат. Има, но все за студен старт! В интерес на истината свалих и ЕКУ-то за евентуално протекли кондензатори /на всякъде пише, че са три, но аз видях 2 ! / на външен оглед нямаше нито раздути, нито протекли. Колата е с нов газов инжекцион, но винаги палина бензин. Този проблем го имашеи преди да се сложи газовото.
    Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има идея от къде е ще съм благодарен да сподели.

×
×
  • Създаване...