Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Gaydarov

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Gaydarov е написал

  1. Mоже ли и на мен координатите на майстора.Мерси
  2. Искаш да кажеш , че при теб е тресяло и от задни дискове ли....Аз не съм пипал нищо там.
  3. Здравейте, тази сутрин , след като запалих Аутлендъра, забелязах нещо странно на малкия дисплей, зад волана, между оборотомера и скоростомера, точно където стои индикацията( фигурката на термометърчето), когато от менюто е избрано да показва температ. на охл. течност, странно петно , с неопределена форма. Свети със стандартния жълт цвят на дисплея, но остава там, независимо какво меню избирам. Стои върху цифрите, буквите, или каквото е там в момента .Според мен нещо се е случило с пикселите на екранчето, макар, изгорели пиксели би трябвало да липсват, а не да светят.Колата стоя няколко дена в един студен гараж, вероятно и влажен.Имате ли някаква идея?
  4. Питал съм познат, който се занимава с това.Според него само съвсем плитки драскотини, като от чистачки например, могат да се премахнат . При по дълбоки е рисковано да се получи изкривяване повърхността на стъклото , тип ,,лупа,,.
  5. Само да споделя, че след престъргването на дисковете при стругар , след като покарах около 100 км, да поулегнат накладките( старите), вибрациите почти изчезнаха ( на 95 %...) , а след като смених и разбити шарнир и вътреш. накрайник, изчеанаха на 99%.Това , което е останало , за мен със сигурност е от дисковете.И аз съм на мнение , че за тази кола, тези спирачки са недобре сметнати. Регистрирах се отново във форума, защото беше невъзможно да вляза със старата регистр. по никакъв начин...
×
×
  • Създаване...