Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

japancars

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което japancars е написал

  1. Привет! Забелязах появата на странен проблем със светване на индикатора за тракшън контрол при рязко дръпване на ръчната спирачка. Не се проявява винаги, но все пак доста пъти го забелязах, не е еднократно и винаги се случва след дърпане на ръчната. От официалнния сервиз Балкан Стар ми казаха, че вероятно някой датчик дава грешка понякога, но да си карам така, не ме посъветваха да търся проблема. Дали има смисъл да ровя повече? Колата е Мицубиши Колт 2008, бензин 1.3, 95 к.с.
  2. При мен температура не се показваше, но след посещение в Балкан Стар ми оправиха проблема и сега си показва температурата и работи звуковата сигнализация при температура 3 градуса.
  3. В крайна сметка монтирах катализатор Bosal, предвиден за модела. Засега колата се държи добре, не свети чек-а, ще следя какъв е разходът и да се надяваме, че решението на проблема е намерено. Мой приятел замери газовете и каза, че са в норма, дори по-добре от други автомобили от същата година, които е преглеждал...
  4. Привет, Търся оригинален катализатор за Мицубиши Колт, бензин, 1.3, 95к.с., 2008г. Ако може и съвет за евентуален афтърмаркет заместител.
×
×
  • Създаване...