Премини към съдържание

s7s

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    ЛОВЕЧ

Посетили профила

198 посетили

s7s's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Една Година
  • Един месец
  • Начален Разговор
  • Първа Публикация
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, 

    Бихте ли обяснили какво точно е този тестер... 

    Така, че колегите с модели снабдени с филтър за твърди частици трябва да ползват тестер с възможност да занули сервизния интервал и на двете места.

    Защото има мнение на някой колеги, че повишаването на нивото на маслото идва от неправилна работа със софтуер.Въпреки, че производителя го е предвидил това над ниво или поне така пише в ръководството за експлоатация Автомобила ми е  ASX 2.2 150 2015 

  2. Ок, а това над ниво на маслото, то от какво се получава, от неуспешна регенерация ли?
  3. Здравейте, При каране извън грацко ми се появи индикация, че маслото ми е над нивото. Обадих се на сервиз Мицубиши където ми обясниха, че поради факта, че карам повече грацко, dpf не се е регенерирал правилно и гориво е останало в двигателя. Да, но когато го смених и премахмах сигналния чек при проверка на маслото щеката показва пак над макса(бях изминал 50км). Въпреки, че маслото беше смемено по спесификация и по ниво на щеката беше ОК. Хората от Мицуниши сервиз ми казаха, че е нужно при смяна на маслото в тази ситуация да се направи и програмиране на дюзите - аз не го направих. Колата си върви добре, няма други чекове ,така, че някой ако е имал същия проблем моля да сподели.
  4. А как стоят нещата с кората под двигателя? Възможно ли е да се направи по този метод?
  5. s7s

    Кора за багажник за ASX

    Като става дума за кори, търся кора за под двигателя ASX 2.2 150 2015 комън рейл
  6. Факт! Имах такъв проблем, бяха ми сменили маслото не с оригиналното на мицубиши със спецификация С4 а, Мотул със спесификация С1 което, покрива само изискванията за по-дълг живот на DPF, но не и висок вискозитет/HTHS>3,5mPas/ Автомобила ми е ASX 2.2 150 2015 комън рейл.
  7. Здравейте, от скоро съм собственик на ASX 2.2 150 комън рейл. Като цяло съм доволен от автомобила, но от вчера  когато спирам колата започва да променя обороти, като, че не и достига гориво и аха да угасне. Това е само когато автомобила не е в движение. 

    Предварително Ви благодаря за отговора. 

    Светослав Петков

    Ловеч 

     

     

  8. Здравейте, от скоро съм собственик на ASX 2015 2.2 дизел. От няколко дни започна да прихълцва на тихи обороти като, че не му достига гориво. Някакви идеи за причинта.
×
×
  • Създаване...