Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ivn5f

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

ivn5f's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Една Година
  • Един месец
  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. ivn5f

    CVT кутия - въпроси

    Надявам се там където ме упътите да имат, но така като ти гледам въпросите над мен, явно не се намира лесно. Edit: Сега звъннах на Балканстар, казаха ми, че за смяна на масло те си набавят маслото, но човекът, който се занимава в момента е отпуска, щя звъня понеделник.
  2. ivn5f

    CVT кутия - въпроси

    Здравейте! Ще използвам темата за да задам и моя въпрос. Къде в София мога да се доверя на сервиз за смяна на масло и обслужване на CVT кутия Mitsubishi RVR (ASX) 2011. Първосигнално мислех да ходя направо в сервиза на Балканстар - официални дистрибутори са и би трябвало да си знаят технологията по смяна на маслото, но ако имате по-добри предложения ще съм доволен да ги споделите. Държа работата да се свърши качествено и не искам да пестя пари точно от тази процедура.
  3. Благодаря за мненията! Днес ще наглася гумите да са на еднакви атмосфери и ще покарам малко градско, за да видя отново кога се появява проблема. Гумите са стари и ме притеснява, че последно като помпих малко превиших атмосферите и да не би да се е получила издутина. След карането ще проверя дисковете дали загряват, както посъветва МихоВ. Чух се със Стефан, той не извършва баланс, но ми препоръча да разменя предни със задни и ако проблема изскочи, но на скорости над 100км/ч, тогава да търся проблема в баланса на гумите. Сигурно ще запазя за края на седмицата час при този Иван, щом има опит ще му се доверя. Тези в Радиал ме притесняват, че са твърде големи, бързат и може да претупат нещата. Ще споделя като има развитие. Благодаря за контактите и съветите на всички
  4. Съжалявам за лаишките въпроси. До сега не ми се налагало да поддържам кола единствено аз Благодаря за бързия отговор, тъй като ми предстои пътуване и не искам да тръгвам така на път. Последно! Къде в София мога да се доверя на гумаджия за баланс на гумите, защото четох във форума лоши коментари и за такива места - например сервиз Диана на околовръстното. Най-лесното ми е да отида на най-близкото място до работа, но искам да съм сигурен, че ще си свърши работата отговорно и ако пак има такъв проблем, ще трябва да го търся на друго място. Този Стефан извършва ли такива услуги (предполагам, че извършва) и къде се намира сервиза му.
  5. Здравейте! След последното по-дълго пътуване се появи леко затрисане на волана и купето при ниска скорост, в градски условия. Автобомобилът е с автоматична скоростна кутия и проблемът се появява най-често, когато не подавам газ или ускорявам леко на скоростен булевард, ок 50-60км/ч. При висока скорост на магистрала не съм забелязал подобен проблем. Колата е закупена през пролетта и изчаквам със смяната на гумите - направо ще закупувам нови зимни гуми. Старите гуми са 2 по 2 различни, като така съм я вкарал от чужбина. След първоначалното обслужване минах на реглаж преден и заден мост, като имаше леко изместване, което се коригира. Идеята ми сега е пак да отида на различен стенд и да огледат гумите са неравности и т.н., тъй като имат грайфер, но са стари. От вас очакват два съвета : - Да ми препоръчата читаво място за реглаж на предница и задница Mitsubishi ASX 2011 в рамките на град София - Ако имате идея от какво друго може да е причинена повредата (нещо по окачването, тип карета ) да го споделите тук Въздържам се от ходене на сервиз за окачването преди да са направили реглаж, макар че с тези различни гуми, не знам дали ще помогне. Разчитам по време на реглаж да има възможност да огледат по-добре гумите за издутини, както и самите джанти.
×
×
  • Създаване...