Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Димитър85

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Белово

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Димитър85's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Димитър85

    P2015

    Здравейте колеги. Имам Mitsubishi Colt 1.5 DI-D дизел и от известно време ми създава проблеми. Проблема се състои в това, че след като я покарам известно време, търбото се изключва и като проверя за грешки ми показва грешка P2015. Казаха ми да си сменя лампа сондата и да видя дали няма да се оправи. Смених я но резултата е същия. Някой от вас сблъскват ли се е с подобен проблем и ако да как сте сте разрешили? Благодаря предварително.
  2. Колега здравей. Иска. Да попитам дали разреши проблема с колата,защото аз го имам абсолютно същият. И при мен влиза в авариен режим и като занася двигателя и пак го запаля се оправя.
  3. Благодаря за мнението. Днес разбрах че може и да е от актуатора на турбото. След като разбрах че това може да е една от причините се опитах да го погледна,но се пада от задната страна на самата турбина и само го напипах със ръка и ми се стори че е хлабав. Незбам дали така трябва да е или по принцип трябва да е стегната самата щека, но ми се стори доста леко да се мърда.
  4. Здравейте колеги. От около година съм собственик на Митсубиши колт 2006 1.5 DI-D. От известно време започна на ми дава ядове когато се кача на магистралата. Проблема е такъв че когато намирам, до трета предавка колата ускорява доста прилично,като оборотите минават 3000,усеща се че турбото си бачка и колата се набира. Но от четвърта и пета предавка вече се започва с мъките. Колата започва да се мъчи и педала за газта е до дупка,но едва едва набира. Ако има пък някакво малко възвишение тогава направо се мъчи. Като се кача на магистралата става още по-зле, настъпвам педала на газта докрай и повече от 2500 оборота не може да вдигне и всякаш нещо се изключва и се променя звука на двигателя. И след като сляза от магистралата дори и от първа до трета не върви както трябва и няма сила. На таблото обаче никаква индикация за проблем. И по някога като я загася и след това пак я запаля се връща пак към нормалния работен звук и нормална работа до трета предавка.Закачана е на компютър и там не показва нищо. Ходил съм по майстори и всеки ми казва различно. Един ми каза инжекторна помпа и инжектор,смених ги. Друг ми каза подгряваща свещ на трети цилиндър,смених го и нищо не помага. Ще бъда благодарен ако някой се е сблъскват с такъв проблем и е намерил някакво решение да сподели.
×
×
  • Създаване...