Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Angel_Shopov

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Angel_Shopov's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Една Година
  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте отново, Повдигам малко тази тема,защото не съм се отказал от идея за Pajero Sport 2 или 3. Днес отивайки на работа на кръстовището на бул.България и бул.Иван Гешов на светофароте мернах едно бяло лъскавичко Montero Sport мисля,че беше 3. АКо някой познава колегата, моля да ми даде контакт или ник. Много бих искал да задам няколко въпроса. Благодаря,
  2. С мотора не би трябвало да е проблем. Тук има L 200, които се продават със същия 2.5 178 HP, а пък от съвсем новите има и 2.5 136 HP. По скоро чисто законово как стоят нещата. Ще пиша тук подробности като стигна донякъде, защото още съм на ниво проучване. Ако има законба възможност може да излене,че е по добре да взема новия. Единствено не разбрах имали някакво значение дали ще ползвам Декра или Технотест за тук ?
  3. Вероятно това и ще направя. Това което ми направи впечатление е ,че най много ги карат руснаци, поляци и украинци По принцип най-ще ме улесни Украина,защото там има кой дам исъдейства с избора. А виждам и че има организации, които си издават такива сертификати за съответсвие, което понеже не съм запозант веднага ще попитам това Технотеста лие ?
  4. Употребяван. Доколкото разбирам трябва да се прегледа и издаде сертификат, с който да отговаря на евронормите като по - важното в да се намери кой да го пригледа и издаде на мястото откъдето се купува. Не изключвам и варианта нов, но тогава ще позачакам малко . За пръв път толкова да ме грабне автомобил А за двигателите дето не отговарят не евронормите е странно, защото същите ги слагат и на L 200.
  5. Тези руските ги видях. Преди малко намерих едни белгийци, които имат чисто нови, но твърдят че тези модели нямат European certificate of conformity, и според тях това било задължително за да може да се регистрира на територията на Европа (ЕС). Тука в Балканстар ми казаха,че е невъзможно да се внесе и регистира.
  6. За третото поколение да, но доколкото успях да се запозная на второо поколение си го има класическия 3.2 DID, a доколкото разбрах и частите от класичексото Pajero стават. Все пак ще проуча по-внимателно. Но определено ме грабна като модел.
  7. Благодаря. Ще потърся темата задължително. Обаче където и да рових, не намерих да се предлага, Единствено някакъв руски сайт подобен на нашето мобиле и една имаше в autoscout24.
  8. Здравейте, Нoв съм в този форум, но отдавашен фен на Mitsubishi Интересувам се от покупката на Pajero Sport II или III, но доколкото разбирам не се предлага за Европа. Има ли някой с такава машина да сподели как е закупена, откъде е внесена, какво да се има предвид при внос и като цяло мнения и впечатления за машината. Благодаря предварително. P.S Ако има подобна тема или е неподходяща за тук, нека админ да я премести или изтрие. Поздрави.
×
×
  • Създаване...