Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Konestanislav

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Konestanislav е написал

  1. Здравейте , Бих искаш да попитам за аутлендър 2008 г. На задната врата стъклото не се движи когато се опитвам да го сваля , чува се как машинката сваля до крайна долна позиция и посе до крайна . Мисля ,че може да се повдигачите ( имал съм пасат а те се чупят бързо) . Та според вас дали са те .
  2. Здравейте , Бих искаш да попитам за аутлендър 2008 г. На задната врата стъклото не се движи когато се опитвам да го сваля , чува се как машинката сваля до крайна долна позиция и посе до крайна . Мисля ,че може да се повдигачите ( имал съм пасат а те се чупят бързо) . Та според вас дали са те .
  3. Свельо , пробвах не става . Ключето мига и след това нищо ( Clear ) изобщо не се появява и ключето спира да мига.
  4. Привет колеги , Смених маслото на аутлендъра 2.2 / 2008г.но не знам как да зануля километража. Моля , които знае как става да пише . Пробвах какви ли не комбинации и не се получава . Поздрави.
  5. Колата е аутлендъра 2008 опитах да прикача снимка но нещо не се получи.
  6. Привет колеги Да попитам откъде мога да си поръчам модула за хендсфри. Или дали се ремонтират някъде
  7. Привет колеги. Карам аутлендъра 2.2 френския мотор и един ден забелязах, че по колата тече. Погледнах и във разшерителния съд на антифриза имаше масло и надуваше. Това дали е гарнитура на главата или може да е топлообменника на маслото и водата. Някаде четох че има гарнитура между тях и когато се наруши се получава точно това, защото маслото работи на по високо налягане. А ако е гарнитура моля за съвет във който да извърша ремонта качествено. П.П. Някой има ли впечатление от сервиз( БГ рали) намиращ се във горубля е.
  8. Ривет. Някой сменял ли е тампон на скоростна кутия на аутлендъра и става ли лесно без д а ходя на сервиз.
  9. Ремонта ми струва 500 без сваляне и качване , 6 та предавка имаше счупен зъб а също 4 и 5 та са били мръднали- по думите на майстора. Та целия первичен вал го носи някъде за да го ремонтират , а чисто нова по достъпна цена е 700 лв.Майстора ми се занимава само със това и е мн. добър.Та така със моите примеждия със кутията , интересното което каза е , че когато се кара на голяма предавка със малка скорост е това съсипвало тази кутия. Просто това им е слабото място.
  10. Колеги и аз имах същите проблеми оказа се скорости- 6 та им е слабост.Ама хайде тя се прави и ремонта е 300лв. Но при мен са мръднали и 4 и 5 и сега става сложно.ТЪРСЯ СКОРОСТНЯ КУТИЯ аутлендър 2008 -156коня ръчка.АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ; Благодаря
  11. ДА оказа се 6Та предавка-тя им била слабо място. Ще я ремонтират и това е.
  12. Ок , но и 6- та предавка ми изчезна вчера.Най вероятно е кутията, във понеделник ще я карам на сервиз.
  13. Здравейте колеги, Аутлендъра ми започна да трака, ходих на сервиз и ми казаха - демфер. А аз съм го сменял преди 2 г. Днес се разтрака много и изчезна 6та. Сега и кутия ли трябва да правя, а може ли пак да е демфер. Съмнявам се.
  14. Здравейте колеги АУтлендъра ми започна да трака, ходих на сервиз и ми казаха - демфер. А аз съм го сменял преди 2 г. Днес се разрака много и изчезна 6та. Сег и кутия ли трябва да правя, а може ли пак да е демфер. Съмнявам се.
×
×
  • Създаване...