Премини към съдържание

Jordan Atanasov

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Jordan Atanasov е написал

  1. За да не пускам нова тема да попитам тук. Къде се намира филтъра на скоростната кутия, че на мен като ми сменяха маслото филтър не са ми сменяли? Колата е Грандис 2,4 бензин.
  2. Над пружините има заводски гумен тампон около 5 мм. Махнах го и сложих новите тампони, които са 2.4 см, така че колата се повдигна с 2 см, а разстоянието от задната броня до земята с 3 см. Стана перфектно, дори не се наложи да променям геометрията на задното окачване. Всичко ми струваше 20 лв за тампони и 10 лв за труд. Не знам как да кача снимка да покажа резултата.
  3. Днес ми сложиха подложките на задните пружини и се получи много добре.
  4. Случайно открих това http://avtopolis.net/bg/tampon-podlozhka-pruzhini-mitsubishi-grandis-2004-cena-10-leva-pvdigane-24-mm.-prodava-em-komplekt-0884333265.html Ще ги пробвам да видя дали ще има ефект.
  5. Много благодаря! Ще направя корекция.
  6. Ок. Само да попитам датчика, който стърчи отстрани на бутилката накъде трябва да сочи? Моя сега сочи към задната броня.
  7. Всичко това ми изглежда много сложно, особено за задното окачване. Има ли някой някъде, който разбира от тези неща и ги е правил, за да отида директно при него да ми свърши работа? Днес си ударих вече бутиклата нато слизах от един пордюр.
  8. А не става ли с някакви фланци, които да се поставят отпред и отзад? Имах Субару, на което окачването е на макферсони и повдигането ставаше по този начин.
  9. Бутилката ми е 180 мм, най-тънката която се произвежда. Монтирана е почти хоризонтално като датчика е откъм задната броня, за да отчита коректно, но въпреки това показанията не отговарят на реалноста. Не съм мерил колко см има от бутилката до земята, но ми се струва не повече от 10-12 см. За нашите пътища е критично имайки в предвид, че използвам колата много често натоварена.
  10. Има ли някой, който може да даде отговор на въпроса ми? Поне да каже може ли или не може да се повдигне Грандиса.
  11. Здравейте, колеги! От скоро имам Грандис 2,4 и след като го направих на газ ми прави впечатление, че бутилката която сложих на мястото на резервната гума е прекалено близо до земята. Има ли възможност да се повдигне цялата кола с около 5 см?
  12. Здравейте! Купих си един Грандис 2.4 бензин 2005 г ей така на бързо без много да избирам. Преди това дори не бях чувал за такъв модел Мицубиши. Приятно съм изненадан от автомобила. Та искам да му монтирам газов инжекцион. Някой може ли да ме ориентира къде в района на централна северна България има читав майстор, дето знае какво прави, че ми е писнало от самозванци и специалисти на думи. Благодаря!
×
×
  • Създаване...