Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Ivan_pp

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Pleven

Ivan_pp's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Не съм ги знаел тези неща, мерси за препоръките. Ще ги сменя в най-скоро време.
  2. Пак го пиша, проблема не е при студена кола. Прави го рядко и се оправя с препомпване на педала. За съединителя съм занесъл чисто нов оригинален диск, свален и върнат ми е абсолютно същия модел. Друго не е сменяно. Сигурно си прав, нещо по системата е, ясно е. Опитвам се да ти кажа, че отделянето си е перфектно. Въпроса ми беше насочен към хора, които са се сблъсквали с подобен или същия проблем. Ясно е ще отида на сервиз да открият го открият, лошото е, че се случва рядко. За това пиша тук.
  3. Проблема е, че ти не си в час. Първо как сменя съединител и какво общо има с педала, второ рекламация или оплакване какво да правя? Тази тема съм я пуснал за да ми отговарят хора, които са имали сходни проблеми, не такива като тебе дето много знаят да дават акъл.
  4. Защото съединителя отделя перфектно, проблема е в твърдоста на педала на съединителя...
  5. Пропуснах да кажа, че съединителя е чисто нов, на около 2-3 месеца вече.
  6. Нямам проблеми сутрин на студена кола, проблема се появява като покарам 10-15 мин. и колата вече е загряла. За момент се втвърдява, като го натисна 1-2 пъти и се оправя. След известно време може пак да го направи и пак по същия начин се оправя.
  7. Сутринта я погледнах, на средата е и е много чиста. Не вярвам проблема да е в спирачната течност.
  8. Да по принцип е много мек. И мен ме посъветваха да видя спирачната течност. Разбрах, че има две помпи, въпроса е дали казанчето е едно. Спирачната течност не знам кога е сменяна за последно, защото имам колата от няколко месеца. Спирачката си е Ок, педала си е с нормална мекота, не знам дали има значение.
  9. Здравейте, от днес започна да се втвърдява съединителя. Не го прави постоянно. Като го припомпя и поомеква. Също така за сега се получава след известно време каране 10-15 мин. Някой имал ли е подобен проблем, каква може да бъде причината?
  10. Ivan_pp

    Lancer грешка c2104

    Здравейте, пиша ви във връзка с проблем на АБС на Мицубиши Лансър Спортбек 2010 1.5 116кс. На втора диагностика показа 4 грешки едната е c2104, други две са за датчиците на АБС и последната е за грешка в модула. Казаха ми, че проблема е в модула и трябва да се смени модула е ATE. Вие ремонтирате ли модули?
  11. Ivan_pp

    Lancer грешка c2104

    Благодаря за отговора, ще пиша когато имам резултата. Интересното е, че когато колата е в движение и се изгаси, и запали отново веднага грешката изчезва.
  12. Ivan_pp

    Lancer грешка c2104

    След запалване и подкарване, започват да светят лампите на АБС, ръчна и др. Грешката, която изписва е c2104. Някой имал ли е подобен проблем?
×
×
  • Създаване...