Премини към съдържание

Veselin Genadiev

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Veselin Genadiev's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз в момента съм с Рокфордско озвучаване, но обикновеното без навигация. Иска ми се обаче да си намеря MMCS (навигация), но вероятно са необходими и допълнителни модули: GPS, CAN комуникатор и тн. Та въпросът е, ако някой е правил такава конверсия да каже кои са всички необходими компоненти, за да се получат нещата.
  2. Привет, Така е, MMCS е стара, но разполага с някои благини, които ги няма при китайските алтернативи. Например промяна по настройките на "комфортните" функции на автомобила. Иначе, и андроид системите съм разглеждал. Поздрави.
  3. При мен: - София, тежко градско, обикновено около 11/100, в определени моменти и до 14/100 (зима или лято с климатик) - Извън градско 6.6/7.3 - спокойно шофиране (90-110). Магистрала (120-140) с темпомат под 7.5 не съм успявал И едно допълнение на колонка разходът ми е по-нисък отколкото по борд компютър. Компютъра дава 0.4-0.5л отгоре. Поздрави
  4. Здравейте колеги, Някой наясно ли е какво като компоненти е необходимо за да се подмени стандартното аудио с Rockford fosgate към MMCS отново с Rockford fosgate. Идеята е, че освен дисплеят, предполагам има и други модули, които е необходимо да се добавят. Благодаря! Поздрави на всички
  5. Здравейте колеги, Нов съм във Форума, както и от скоро съм притежател на Аутлендър 2008 2.2 хди. Като цяло впечатления ми от този агрегат са повече чудесни. Имам обаче няколко записани грешки които ме притесняват: - P1351 - P2408 - P0420 Малко предистория - колата я чета с обикновен OBD-bluetooth адаптер. Наложи се да го правя след като на магистрала с 130-140 км.ч. отчетливо започна да прекъсва, в крайна сметка успях да стига безпроблемно до крайната си цел. След това прекъсване нямаше проблем цяла седмица градско (София) и път от София до Варна. В неделя на прибиране от Варна, веднага след като напълних резервоара до горе светна предупреждение check DPF. Реално няма промяна в държанието на колата освен че, предупреждението се появява всеки път веднага след запалване. Моля за съвет какво предполагат грешките и на къде да се насоча. П.П. До сега съм изминал с колата около 7к. км. и не съм усещал описаните за регенерация симптоми. Възможни е и да не съм обърнал внимание. Предварително Ви благодаря.
×
×
  • Създаване...