Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ViktorVelev

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Stara Zagora

ViktorVelev's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Ами тогава ще си търся дебитомер ако някой има нека ми пише.Какви пари струва горе-долу тва нещо?
  2. Вчера откачих буксата на дебитомера на първо четене успокои оборотите но не цяло през аспуха започна да пуши черно (на много бензин)И ми се струва (може и да си въобразявам) че върви по добре.
  3. Газта е настоена перфектно с широколентова сонда и аз имам съмнения за дебитомер но не знам как да го тествам затова питах някой за диагностика.
  4. Никой ли няма идея каква може да е причината за това играене на оборотите? :(
  5. Като закупих колата нямаше гас.След ремонта и сложих газов инжекцион на фобос 1 който ми беше останал.Има едно играене в ниските обороти на гас и на бензин на моменти направо гасне! Някой имал ли е такъв проблем и ако да как го е решил? П.П. Ще може ли някакви координати на този човек (Милен)за който ми каза?
  6. Проблема със спирачките е разрешен! Оказа се сп.помпа сега карам и си свиркам Иска ми се да и направя една диагностика за да разбера дали всичко работи нормално защото имам едно прекъсване в ниските обороти.Моля който има инфо за това къде се намира буксата за диагностика и какъв стандарт е да ми пише ще съм му много благодарен. Поздрави!
  7. Лоша работа! Аман от пишман майстори..
  8. Какъв беше проблема на кутията?
  9. Здравейте,нов съм във форума и за пръв път имам Мицубиши.Закупих колата от човек който щеше да я хвърля на скрап защото имаше проблем в мотора.Колата няма фрапиращи ръжди (което ме спечели)двигателят е 1.8 122к.с.4х4 с климатик работещ което ме учуди След като я взех разглобих двигателя и се оказа че гарнитурата на главата и сегментите са за смяна.Занесох главата за проверка и ревизия помолих да я шлайфат 0.8 десети смених и основни и биелни лагери ангренажен ремък както и пистовите с ролките+водна помпа и филтри.Събрах колата и сега двигателя мърка.Карам я от около 500км и откривам и други проблеми които отстраних например тампони на носачите както и биалети предни и задни а-ри (+ надигане от мен) предни дискове с накладки.Смених ги и в момента като карам има едно стържене от кутията го чувам,мисля да сменя маслата и да сложа добавка но ме съмнява да се оправи.Ще се радвам ако някой има наблюдения да сподели. Големият проблем който имам е че на колата от време на време и задържа предно ляво колело и карането става невъзможно.След като освободя налягането от пробката на апарата задържането изчезва докато не реши пак!Винаги е по различно време.Смених спирачните маркучи и си остана!Притеснявам се да не е ABS модула или сп.помпа ако на някой му се е случвало нека сподели ще съм му много благодарен! Поздрави!
×
×
  • Създаване...