Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

lubka

Член на клуба
  • От него общо

    103
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което lubka е написал

  1. lubka

    Километраж

    Здравейте, продавам километраж за галант 96-2000 година с ръчни скорости. Цена 80 лв. за контакти на лс и на тел: 0878197297
  2. Здравейте, продавам волан заедно с airbag за митсубиши галант 96-2001 година. Волана е в добро състояние. Цената е 100 лв. Има възможност да се види за колеги от София и района на София. За останалите изпращам по еконт за сметка на купувача с опция за преглед. За контакти на л.с. и на телефон 0878197297 Поздрави!
  3. Здравейте, ето малко снимки и от нас. Поздрави! http://mrycho78.snimka.bg/automobiles/shipkovo-2015.858817
  4. Здравейте, търсим си най-евтино да купим 265 см Ф76.1х2мм тръба права от неръждавейка безшевна. Може и на старо. Ако някой знае къде се продават по-евтино ще сме много благодарни да каже. Благодаря! Поздрави!
  5. Привет от нас, аз няма да мога да се включа, но Николай ще дойде. Поздрави!
  6. Здрасти, това е супер дай цена и продаваш ли само рейката или върви заедно с моста и дали е с ляв волан...?! Поздрави!
  7. lubka

    Рейка за Галант

    Лошо няма ли кой да се излъже за една симпатична рейчица...!
  8. Да знаеш, че желанието ти може да се осъществи...! Мисля, че ще имаме скоро път към Троян, та може да минем да те видим, ако не ни пресече котка път...! Поздрави!
  9. Здравейте колеги и колежки, чудя се... кога ще е възможно да изкараме малко VR4-ките за една срещичка има ли навити. Предложението не е само за VR4-ки а за всички членове, някъде около Соффия-Пловдив...! Поздрави!
  10. lubka

    Рейка за Галант

    Здравейте пак подсеща, ако има нещо случайно...! Благодаря! Поздрави!
  11. lubka

    Рейка за Галант

    само подсещам...!
  12. lubka

    Рейка за Галант

    Здравейте, все още търсим рейка...! Поздрави!х
  13. Нова цена... 4500 лв.
  14. Здравейте. Търсим рейка за алуминиев мост от Галант с лява дирекция. Благодаря! Поздрави!
  15. Много благодаря за отговора. Разхода не ми харесва много дано поне предлага вървеж за този разход...! Има сега една в мобилето и съм я загледала тя е бордо мисля, но пак ми харесва. И веднага се отваря и друг въпрос понася ли газ...?! За съжаление с това темпо на каране няма начин трябва си. До сега никоя от колите не ми е на газ, носе налага. Поздрави!
  16. Здравейте, бих искала да попитам някой притежава ли такава кола и ако е възможно да ме запознае с проблемите и разхода на този красив автомобил, тъй като се замислям да си купя такъв. Благодаря! Поздрави!
  17. така... здравейте, джипко имаше външни забележки, които вече са отстранени, цената му е 4800 лв, всичко е платено - ГО, данък 2013 г., винетка до средата на януари и най-вече както се вижда е регистриран. Благодаря за вниманието!
  18. нова цена 4850 лв. Поздрави!
  19. Здравейте колеги, продавам си джипко, който е поддържан от Милен. Автомобилът има теглич който се сваля, летни и зимни гуми. За контакти: 0888237469 Цена: 5100 лв. снимки: http://mrycho78.snimka.bg/automobiles/padjero-pinin.761878
  20. Тъй ние сме в 18.45 на ОМВ преди КАТ на Ботевградско шосе. Ако някой желае да пътува редом с едно VR4 да заповяда... :mitsu-smiley:
  21. Здравейте колеги, има ли някаква организация за тръгването в петък и/или събота? Място на тръгване, час... Благодаря! :rolleyes:
  22. И защо едната снимка не я виждам...?! Трябваше да има и едно непретенциозно комби...!
×
×
  • Създаване...