Премини към съдържание

Пламен С.

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Добрич

Пламен С.'s Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей, тези двата не са ли много евтини като за 2.5 автомат? Съдя по други такива, на които им искат повече, или на другите са надути цените? Ппц ако наистина си заслужава може и да се замисля за комби, но сякаш ми се иска седан. Не разнасям чак толкова багаж, а и седана по ми харесва отзад.
  2. Здравейте, търся си Галант след 2000г. задължително газ/бензин, седан. Търся гледана кола и такава без ръжди. Може 2.0 бензин или 2.5. Мога да дам около 3000лв. Добрич, Варна и София са с предимство.
  3. Здравейте, ходих днес да гледам въпросния галант от моя град - 2.0 газ/бензин. Външно колата е доста запазена, няма ръжди нито по калници, врати или бомбета. Макар да не беше палена от известно време си запали без проблем, обърна на газ. Малко гола от към екстри, климатика беше от тези с врътките, няма подгрев на седалки, дясното лостче сякаш имаше функция само за чистачките,а на лявото за автоматични фарове. Като забележки - оборотомера не работеше и ремъка сякаш свиреше, но така или иначе ще се обслужва, ако се вземе. Колата е 2004г и в талоните е вписано газовото, което е добре, но за тази година сякаш много малко екстри има. Подгрев на страничните огледала, ако има, как се пуска при обикновения климатик (с врътки)? Това е колата която гледам: https://www.cars.bg/offer/5da41b3989db6c29a9405b9e
  4. А можете ли да ми кажете за какво по специфично да се оглеждам при огледа? За ръжда по калници и бомбета е ясно, макар че от снимките изглеждат здрави без ръжди.
  5. Благодаря за отговора, ясно е че ще е по-скъпо от голфа. Малко съм наплашен с тия автомати и май ще трябва на този етап да се примиря с ръчка.
  6. Здравейте! Решил съм да си купувам Галант, като съм си харесал много 2.5 мотора с автомат типтроник, но в момента в моя град се продава една 2.0 газ/бензин, но ръчка, нов внос (не регистриран) на хубави парички. Въпросът ми е от много по-скъпа ли е поддръжката на 2.5 автомат спрямо 2.0 ръчка. Ако някой от вас може да даде примери за разлика в цени на някой части, ще съм много благодарен. Предимно карам градско и си мисля че автомата ще е доста голямо удобство, но ако поддръжката му е твърде висока, може да се наложи да взема ръчката. За сравнение - в момента карам и поддържам голф 3 1.9. Благодаря предварително на всички!
×
×
  • Създаване...