Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

new Pajero

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което new Pajero е написал

  1. абе то и за S klasa нямаше карта за Бг па я виж как взе че се намери :icon_thumbup: Да, по картата на Събин има какво да се желае още по, ноооо по добра просто за сега няма !!! И това е факт !!! Чудя се как досега не се е намерило едно хакерче да му се играе да прекомпилира във определен формат за Паджеро и да видиш как ще има и карти за тоя автомобил :icon_clap: ЗТочно в офроуд форума писаха за разбитите Гармински защити и какво е сътворил братския Китайски народ дори пита и Събин сега кво ли ще прави като картите не са толко защитени вече ??? Всеки може да намери във офроуд форума писанията по въпроса ??? Днес научих че в навигацията на Паджеро си има вградена Европейска карта на диска...за жалост късно го научих...имах възможност да пробвам сега около Нова Година защото бях навън, но понеже знаех че няма и ползвах Гармин. Дори и не пуснах навигацията на Паджерото :icon_blush: но живот и здраве пак ще тествам кво и доколко е вкарано на хард диска в навигацията :icon_crying: в Гарминския като има само Атина от Гръцката карта как му качихме цяла Гърция заедно с Крит ... могло значи :icon_clap: търси се хакерче... :icon_hmm:
  2. Освен първата снимка другите нищо общо нямат с Паджеро 2007 като табло :icon_clap: таблото на новото Паджеро е много по друго и по хубаво от показаното тук :mitsu-smiley: В петък го купих с оборудване ИНСТАЙЛ и двата акомулатора за който се пише че са изключение изобщо не са такова, а нормално оборудване за модела! Време е някой да качи истинските снимки на купето от вън и вътре за да не се заблуждават много хора без да искат :icon_dance:
  3. По подробна карта от тази за офроуд направена от Събин за БГ няма дори и в Министерство на отбраната аз тази на Събин я имам и я ползвам вече повече от година, но с външен навигатор на Гармин. Въпроса е такава карта да сработи с навигацията на Паджерото :rolleyes: иска се пълна прекомпилация във формат който се чете от навигатора на Паджеро. Това е проблема? Има решение но е доста играчка...няма нерешим проблем! Въпроса е кое наше хакерче ще се захване и ще прекомпилира всичко...направи ли го...ще има много клиенти :icon_clap: . Ако някой е готов да се пробва мога да му дам картата на Събин във формат за Гармин...въпроса е прекомпилацията ?????? така че това е засега ... Поне оргиналната карта да я има качена в нета някъде...това има ли го поне засега ще работят навигаторите ни дори и с Европейска карта само...пак е нещо! който има карта може да я копира като пълен пакет от файлове и да я качи в нета... ще помогне на доста колеги :icon_thumbup: Jamesta линка който си дал води до навигаций за покети и всякакви други но не за автомобилни навигатори... ако някой намери линк към руски сайт в който има карта за Паджеро да го пусне тук :icon_hmm:
  4. хубаво е да караме...ама гамата в 18 цола нещо е мноо рехава !!! да не кажа мноо слаба !!! с нисък индекс за скорост...за съжаление :(
  5. Тони..живее и работи м/у Драгалевци и Бояна на главния път в дясно като отиваш към Бояна. Гаражите са му два слепени един до друг ще ги познаеш..на самия главен път са точно преди един ляв завой....ама как да ти го опиша ??? Поразгледай на място , попитай и ще се ориентираш. Къщата му е зад гаражите. По средата горе долу на пътя м/у Драгалевци и Киноцентъра. По спомен...3 завоя преди Киноцентъра??? Обслужва всички камиони и коли на Джемини отделно частното дома. За него ти гарантирам че е майстор !!! Младо момче е около 30те.
  6. Вместо днес ще го взема утре - петък. Днес бяхме на монтаж на GPS в Рапас а защо Рапас ли, защото ако вземете М-тел ще има да плащате sms за всяко отваряне и затваряне на врата :icon_blush: отделно абонаментна такса !!! Демек м/у 150-220лв. Та след случая го покарах от сервиза до Балканстар. Държи се добре. Гуми Бридстоун добре ама ги има само с индекс Q няма ги с индекс H което значи че ще са за по ниска скорост и доста по шумни на пътя. Затова утре слагам Гудиар 255 / 60 / 18 по 499 -510лв парчето и решавам проблема. Ако вие знаете някъде тоя размер на друга фирма с малко по тънка цена споделете ??? относно картите за навигация...има такива от=ргинални с Европа и то не цялата в тях...за цена не попитах, но смятам да си я намеря копирам и запиша на друга нова карта. Относно България...ще се бориме с прекомпилация от друг навигатор. И да питаш в гармин повече от ясно е че няма да се навият някой да прекомпилира картите им...братята Руснаци по форумите бълват нон стоп карти а братята китайци създадоха начин да се прекомпилира всичко...така че скоро монопола им мре Въпрос на време е Безплатен софтуер и глобална фри комуникация....е тва ги чака монополистите искащи пари
  7. Събин и да знае може ли да се прекомпилира няма да каже защото това е хляба му...по скоро има в едни руски сайтове много въпроси по тоя въпрос както и карти...е за съжаление няма за Бг в тях но поне има нещо пред нищото... скоро четох че е разбита една система и че вече може да се копират карти без ядове...братския китайски народ го е сътворил вече :icon_thumbup: остава само някое наше хакерче да се захване и всички ще сме доволни и щастливи :icon_clap:
  8. абе.....засега се изненадах на тест драйва от шумния студен двигател....като поработи 15 мин и поутихна малко, но не е като 320 CDI на S класата ...там шум няма! Иначе ускорява и се държи добре...малко по твърдо вози от Сузуки Гранд Витара...но пък е по широк за тая сметка отвътре :icon_thumbup: Мерси ! :icon_rock: това което хич не ме кефи че го продават с ЛЕТНИ ГУМИ у сред зима :icon_crying: и сега ме чака издирване на 18ки...нещо добро някой да знае къде има ?
  9. Купих Паджерото :icon_n_king: черно инстайл оборудване - най високо ниво. С два акумулатора и всички екстри. Поръчах и заден спойлер допълнително. Както и липсващите декоративни махагони защото 75% са си на мястото , но 25% който липсват се доплащат като екстри :icon_clap: . В четвъртък ще го получа живот и здраве от Балканстар. Крайна цена...101 200 лв....това за незнаещите колко струва то с екстрите :icon_blush: + 4800 каско, гражданска, регистрации в Кат. Получих и 2 подаръка от фирмата(не без доза преговори) който са доста полезни за джипа. направих и тест драйв около 20км най ме изуми това че има и...барометър :icon_thumbup: ................ Колега ти изобщо имаш ли карта за навигация...без значение че няма БГ в нея ??? аз имам Гармин с Бг карта, но се чудя как да се имплантират файловете от там във формат като на картата за Паджерото ??? Трябва да има решение !!! Абсурд е да няма ??? Българския програмист се казва Събин и го познавам лично :rolleyes:
  10. аз току що разговарях с отдел продажби и резултата е следния : черно като цвят с навигация, 2 акумулатора(зимен пакет), шибедах, отопление на предни седалки, със пълен ел.пакет и камера за задно виждане, 170 коня, автоматик, разбира се има и още екстри в модела като цена е : 94990 лв с ДДС отделно теглич...около 1000 лв. калъф задна гума...около 800 лв. аларма лукс....около 383 лв. Коледно намаление няма :icon_crying: за разлика от всички представителства в Германия :mitsu-smiley: отивам да го гледам...има го налично ! относно картите...ами то и за S klasata нямаше пък се намери мисля че има хакерчета и ще се преборят с прекомпилиране от друг формат карта с данни за БГ я от Гармин я друга някоя...щом има карта на БГ значи остава само да се въведе във формат към навигацията на Паджерото. Аз имам Гармин навигация външна и знам как си качих карта на Гърция и Турция в нея...пак не ставаше...ама взе че стана
  11. може и така да е макар че мисля че бъркаш малко в цената ? Доколкото знам цената с всички екстри тук в Бг минава 45 000 EUR. А и дали няма да се наложи 3 месеца да чакам да дойде ??? днес ще прескоча до Балканстар за да съм точен в цифри и време за доставка ? в Германия поне няма да се чака...влизаш харесва ти и си го взимаш, това е някакво предимство. А и все пак произведено за Германия
  12. Здравейте колеги предстои ми покупка на ново Паджеро 2007 3.2 DID от Германия. Цените варират в момента около 38 000 - 40000 евра за чисто нов джип. Въпроса е че много малко ги има с навигация. В % изразено към момента в mobile.de има само около 3% с навигация. Та за Коледа и Нова Година съм там хем да изкараме по весело хем да си купя и джипа. Посоката ми е Дюселдорф - Амстердам. Някакви предложения или идеи да имате ?
×
×
  • Създаване...