Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

air_vlado

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

За air_vlado

  • Рожден ден 08/18/1987

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

air_vlado's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Привет, Забравих да кажа, че намерихме радиатора в Пловдив преди вече месец, свалихме го и отидохме на място и станаха нещата, та ако някой закъса... ще мога да помогна Около 730лв ремонт, 4 нови диска и комплект накладки + радиатор + 0.5 литра масло доливане + преглед на окачване + работа, бива според мен. Мерси и със здраве.
  2. Привет, Дал съм на момчетата линк-а да разгледат, те и на още едно място са намерили и поръчали уж правилният радиатор молят се да е така наистина като пристигне, иначе това което ми предлагат за преправяне като размери е същото но било с 2 капачки отгоре а отдолу от лявата страна трябва да се снадава маркуча защото извода идвал по в центъра, нещо от сорта на 10-15 см.
  3. Благодаря, за полезната информация ама май вървя към преправяне нито https://chastite.com нито Малком ЕООД, сервиза продължават да търсят ама... Иначе не съм фен на 2ра ръка части имам доста лош опит за съжеление.
  4. Здравейте Колеги, Имам нужда от помощ. За съжеление спуках(силно казано, сълзи от дъното и губи бавно антифриз) радиатор на Еклипса 2г, но си казах да го правим сега преди да е станала по-голяма беля, колата е в Карлово на сервиз, макар и познати имат затруднения да ми намерят по шаси нов радиатор. Намери ли са ми нов "оргинален" който може да се внесе към 800ЛВ (малко ми се вижда много), другия варянт заместител с преправяне малко на маркучите(което на мен не ми харесва въобще като варянт) Силно се съмнявам че е толкова трудно да се намери радиатор(макар че кой знае). Молбата ми е да ме насочите човек/сервиз в София, който може да ми помогне да намеря или някой който е сменял на скоро да ми каже къде е ходил, не е проблем мога да се разходя навсякъде в страната :rolleyes: Благодаря, Влади :mitsu-smiley: ПС: раздел части не ми помогна много но вероятно не съм потърсил правилно. :mitsu-smiley:
  5. Здравейте :mitsu-smiley: Колеги, Много се радвам, че мога да ви нарека така. Много е яко да сбъднеш една мечта, макар и за не малка сума от 3700лв, но както всички знаем "Кеф цена няма". Нали знаете във фитнеса, когато вдигате тежести в един момент просто мускула "отказва", но има приятел който леко побутва и ти успяваш, такъв беше отговора на Kryndon. Такаче специални Благодарности на Kryndon. Иначе да ми е честито :D http://prikachi.com/images.php?images/208/9148208v.jpg http://prikachi.com/images.php?images/209/9148209J.jpg http://prikachi.com/images.php?images/210/9148210z.jpg През идната седмица ще я пререгистрирам и се започва :icon_rock: :rulez: :help:
  6. Благодаря Kryndon, Надявам се скоро да бъде :mitsu-smiley: колега. За това което видях и за състоянието и аз съм на твоето мнение за цената, затова се обадих и му предложих 3500, за съжеление има многа малко екземпляри който не са пипани от "гаражния майстор" при това не само в България а и чужбина. За консумативите аз съм малко "Тома не верний" и така или иначе ще ги сменя Зa съединителя може и да си прав малко съм разглезен от няколко години карам нови коли не висок клас но новото си е ново (Chevy Aveo, Nissan Qashqai) Покупката няма да е края, ще разчитам на хора форума и на полезни сайтове, имам доста идеи надявам се да ми се полъчат. Благодаря за сега.
  7. Здравейте, Гледах доста от постовете, предполагам, ще получа доста "Хейт" :icon_blush: Но от както имам книжка (12г) винаги съм искал тази кола и реших за 30 годишнината си да се поглезя а имам и възможност сега. Харесал съм Eclipse 2G: http://www.cars.bg/offer/c2165699 Вчера ходих да го видя, за малкото време което го огледах и покарах видях няколко неща и искам да попитам какво мислите като ветерани. 1. На пръв поглед изглжда доста запазена има няколко забелжки козметични и раждата не е много дори и по "бомбетата" от това което можех да видя без да се вдига. - Колко трябва да се притеснявам за раждата и някой от вас разколачвал ли е да остане само шасито и да го карал някъде да го закърпят и оправат? 2. Момчето каза че климатика работи но има нужда от "фреон" <-- Колко може да се вярва не знам и евентуално ако не е това на какви суми вървим? 3. Съединителя за мен отделя много горе, но скоростите се сменят добре няма "хъркане" не мога да преценя за пребоксуване много малко съм карал тази кола. 4. Като я изръчках горе доло 150км/ч някъде светна лампата за маслото, по-някое време изгасна(ламапта), колата работи равноменро но я гледах в загрятло състояние а не от стъдено. Цената е 3900 колата е в Перник докарана от Германия карана 6 месеца в България с изрядни долументи, като цяло това успях да видя. Цената за мен е доста но пък екземпляра не е лош спрямо други по ефтини "гробници". Какво мислите? Има ли някой итусяст който има познания и е имал и карал тази да дойде с мен да я види? Или да менасочите какво още мога да гледам? Благодаря!
×
×
  • Създаване...