Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Edor

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Lancer X, 2008, 1.8, CVT, LPG

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Edor's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Добра реакция Rare
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Edor

    CVT кутия - въпроси

    Вече от 2 места ми препоръчват това масло, било най-висок клас, немско, т.н.... RAVENOL CVTF NS2/J1 FLUID Въпроса ми е: Някой ползвал ли го е? Благодаря.
  2. Edor

    CVT скоростна кутия JATCO JF011E

    Тоест J4 наследява J1? Аз знам, че ако се сложи другото, пак става, но щял да се качи малко разхода?
  3. Edor

    CVT скоростна кутия JATCO JF011E

    Добре де ама в статията казвате, че маслото трябва да е J4, а в първото видео слагат J1 (На 23-та минута и 13-та секунда), кое от двете е вярното?
  4. Edor

    CVT кутия - въпроси

    А, това дали става? https://a.allegroimg.com/original/038918/7e01ed4e439c82dc1b5cf7c10d03/ORYGINALNY-OLEJ-DO-SKRZYNI-CVT-MITSUBISHI-MZ320262 https://a.allegroimg.com/original/031743/464f13d34c3595e10e57120a6245/ORYGINALNY-OLEJ-DO-SKRZYNI-CVT-MITSUBISHI-MZ320262-Pojemnosc-opakowania-4-l
  5. Edor

    CVT кутия - въпроси

    Колега, а масло от къде?
  6. Edor

    CVT кутия - въпроси

    Само £53.58 ама като сложиш и мито и шипинг... но, проблема е че има само 1 бройка... Трудно се намира това масло, направо незнам... Трети ден търся. Въпроса ми беше не кое да избера, а дали второто става въобще.
  7. Edor

    CVT кутия - въпроси

    Здравейте. Ако може да използвам темата да попитам за маслото на тези CVT кутии. По принцип знам, че трябва да е това: https://www.allmakeparts.co.uk/collections/mitsubishi-car-parts/products/mz320262 Но, може ли да се използва това? https://autobox.bg/transmisionno-maslo-ravenol-cvtf-gs3-j4-fluid-4l
  8. Здравейте ..да използвам същата тема, може ли някой да ми каже конкретно и ясно какво масло и колко да взема за CVT кутия на Лансер 10 бензин 2008-ма, много моля? п.с. Ако ме насочите и от къде да го взема някаде около софийско, супер!
  9. Здравейте колеги Имам следния проблем с газовия инжекцион: Само лятото и то само когато навън е много топло, около 25-30 градуса, като тръгна, колата си тръгва нормално, включва си на газ (на 30 градуса), спирам на светофара, светва зелено, давам газ и колата тръгва съвсем бавно все едно е 0.1 конски сили, сякаш някакав недостиг на газ или нещо такова.. а, гледам че двигателя е загрял достатъчно (на нормална температура).. и това се случва някаде през първите 10-15 минути, после всичко е ок.. Някой имал ли е подобен проблем или да има идея какво може да е ?
  10. Да, и аз не виждам лошо в рекламата.. Niki007, може ли и намене на лично ? Нещо ми тропа леко предницата, балансирах гумите ама не е от това...
  11. И при мойта нещо тропа като вдигна над 90-100 км в час все едно има силно разбалансирана гума ама незнам в кой сервиз да я карам в софия.. може да я разгледат, да ми кажат, че незнаят какво е и ще си изгуба времето само... или да ми кажат че е лагер например, да го сменим и да се окаже, че не е от лагера... абеееееее... въобще..
  12. Edor

    Обява - мнение

    Първата е супер! Свали на място малко от цената е я грабвай. Добри километри, екстри... моята е абсолютно същата.. дори да са се скапали дисковете (едно от слабите места), сменяш ги и караш. Провери дота на гумите. Няма перфектно! Колата е идеална. Слагаш газ при "Мишо газ" под моста чавдар (трудно се намира добър газаджия, та да ти спеста главоболята през които аз минах ти давам наготово верния отговор ) със система за смазване на клапаните задължително. Разхода ще ти е 13/100 градско, което е ~12 лева. Газовата ще ти се включва до минута и половина. Колега, грабвай я. Ще видиш, че до 2 месеца ще я вземат. На тая цена автоматик на 100к кимометра е отлично. Разбира се - пълен преглед в сервиз преди това!
  13. Edor

    Пазара за Lancer-и в момента

    Някои двигатели имат нужда от такава система, други не. Този има нужда. BDW, вчера си засяках разхода на газ - 12.8 литра газ на 100 км градско каране, което ме устройва екстра. Превключва на газ много бързо, около минута и половина. Според мене просто защото това е една много хубава кола.
  14. Edor

    Пазара за Lancer-и в момента

    Колега, ако колата е карана с газова без система за смазване на клапаните, зарежи.. сигурно вече доста навътре са влезли клапаните..
  15. Да, третата опция е най-добрата!
×
×
  • Създаване...