Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Valcho

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Valcho е написал

  1. Благодаря за отговора! Каква цена плати за Luk? На мен ми предлагат точно тази марка, като надеждна такава. В сервиза, който ползавам. Цена за комплект около 220лв. Незнам дали така вървят. Поздрави!
  2. Хаха. Бляда добре си действа. Аз сега нямах нито време, нито условия и възможност да действам, като него. А ако ще плащам на някой да свали носачите, за да избие старите, да набие новите шарнири и да ги завари. По-добре да сменя целите носачи. Аз така и направих де. Колата вече е с нови носачи, биалетки и накрайници. Що се отнася до занижено фабрично качество и производствени дефекти, пази Боже! Доверих се на сервиза, пък ще видим. Иначе си взех старите носачи за всеки случай. Времето ще покаже. Истина е, че днес за всяко болтче си плащаш на майсторите! Смяна на един шарнир, с заварка и реглаж на предница ми искаха около 100лв.,като ме предупредиха, че това с заварките не е най-добрия избор. А шарнирите са два. Като сложим биалетите, накрайниците и труда за тях, около 130лв. Като теглиш чертата излизат 100лв. разлика спрямо нови носачи, с все тампони. Само тампоните за носачите са около 50лв. На носач, ако е възможна смяната им. И цената става едно към едно, за смяна на шарнири и тампони на старите носачи, или смяна с нови носачи. Ако си правиш ремонта сам, е друга тема. Относно качеството и възможните дефекти на новите, ще покарам пък ще си покаже. Ако ли не, важи клипа на бляда. Старите носачи, канал, инструменти, Co и ще снимаме предаването мит или легенда. 😄 Поздрави!
  3. Здравейте! Налага се да обмислям смяна на съединителя на space star 1.3 Препоръчайте качествени производители. От евтините алтернативи ми предлагат japanparts на добра цена. Иначе се двоумя между марки, като Luk, Aisin, Valeo. Тези на Luk читави ли са? Въобще споделяйте както личен опит, така и мнения от лични убеждения и общоприети предпочитания. Поздрави!
  4. Благодаря за съвета! Това за каква марка носачи става въпрос?
  5. Благодаря! Оставих колата за ремонт. Ще ми сложат носачи с тази марка https://reinhoch.eu/bg/ Казаха ми, че от опита, който имат с тях били доста добро съптношение цена-качество. Времето ще покаже. Цена за един носач 110лв. Стенд ще мина и аз задължително. След време ще споделя впечатление. Поздрави!
  6. Добро утро, колега! Благодаря за включването! Да те питам ти каква кола караш? Тези турски носачи на каква цена са? Не ми се дават 160-170лв. за един носач от известните марки febi, meyle и т.н. Поздрави!
  7. Здравейте, колеги! Имам разбит преден ляв шарнир. Предложиха ми да сменям цял носач понеже с избиване на шарнира имало известна несигурност и рискове, което ме накара да се очудя. Казаха ми, че други хлабини нямало като цяло, но предвид визуалният изглед на биалети и накрайници, се двоумя дали да не предприема цялостна подмяна на носачи, биалети и накрайници. Дайте мнения за читави и достъпни марки на добри цени, с отстъпки, ако е възможно. Предложиха ми да ми сложат някакви полски носачи марка Рене Рьох или нещо подобно на цена от 110лв. За брой. Уж били с изпитано качество. До колкото разбрах има само един вносител. Обаче не намирам никаква информация относно въпросните. Ще се радвам да споделите мнения, насоки и съвети в избора и подхода, който да предприема. Поздрави!
  8. Здравей, колега! С прегледите няма проблеми. Колата работи добре и без катализатор. Като цяло не намирам особена разлика и в шумът, който издава изпускателната система. П. С. Извинявам се за отговора, с няколко светлинни години закъснение 😂
  9. Благодаря за отговора! Нямах време да обмислям и търся много варианти и алтернативи. Оставих колата в доказан сервиз за изпускателни системи. Реших да сложа резонаторно гърне. Само за тръба ми искаха 50лв. Резонаторно гърне 110лв. За ГТП се надявам да не ми направят проблем, ако техниката не даде сериозни отклонения. За катализатор не ми се мисли все още. Освен, ако не ме принудят. Поздрави!
  10. Здравейте, колеги! Тази нощ качвайки се в колата си установих, че са ми отрязали средния катализатор с част от тръбите. Моля някой да сподели, какво да правя? Може ли да се кара, като просто се свърже изпускателната система с заварябе на тръба? Редно ли е? Ще има ли промяна в работата и някакви последствия? Просто съм ужасно ядосан в момента на съществата причинили това на колата ми. Моля за помощ и съвети! Благодаря!
  11. Здравей! Не можах да разбера как се разглабя рамото на чистачката, за да се почисти остатъка от счупеното стъкло и да се монтира цялата конзола с моторчето на новия капак. Това правил ли си го? Поздрави!
  12. Колеги изпитвам затруднение с намирането на части. Търся задно стъкло или цял (оборудван капак),задна броня, без забележки. Колата е митсубиши спейс стар 1.3 2002, сребриста. Ако някой има, или познава коректен продавач, нека сподели. Благодаря на отзовалите се!
  13. Здравейте! Търся задно стъкло или цял (оборудван капак),задна броня, без забележки. Колата е митсубиши спейс стар 1.3 2002, сребриста. Ако някой има или познава коректен продавач, нека сподели. Просто не ми се иска да плащам на куриери за нищо. Благодаря на отзовалите се!
  14. Благодаря! Но как се стига до нея? Сваля ли се самата пръскалка?
  15. Тя моята кора излиза без дръжката. А за маркуча на пръскалката може ли насоки? Как се вади пръскалката от капака? После на новия капак как най-лесно се посреща маркуча на дупката за пръскалката?
  16. Кабелите, ако се разкачат от капака няма ли как да се издърпат от капака без да се режат, и после пак да се напъхат в новия капак? Иначе за маркуча на чистачката явно ще си покаже.
  17. Здравейте! Някой може ли да сподели как се прави демонтаж/монтаж на задния капак-пета врата, на спейс стар 2002г.? Ударих колата отзад и накривих капака и счупих стъклото. Като цяло може да сменя само стъклото и да си гледам кривия капак, но никъде не намирам само стъкло втора употреба. А за ново стъкло искат, колкото за цял капак със стъкло втора ръка. Ще се радвам, ако някой може да сподели как се разкачат кабелаците и маркуча за пръскалката на чистачката. Следователно и как да ги монтирам най-лесно. Ако знаете за клипове в нета може да споделите, че не намерих. Благодаря! Хубав ден!
  18. Здравейте! Някой може ли да сподели как се прави демонтаж/монтаж на задния капак-пета врата, на спейс стар 2002г.? Ударих колата отзад и накривих капака и счупих стъклото. Като цяло може да сменя само стъклото и да си гледам кривия капак, но никъде не намирам само стъкло втора употреба. А за ново стъкло искат, колкото за цял капак със стъкло втора ръка. Ще се радвам, ако някой може да сподели как се разкачат кабелаците и маркуча за пръскалката на чистачката. Следователно и как да ги монтирам най-лесно. Ако знаете за клипове в нета може да споделите, че не намерих. Благодаря! Хубав ден! Все още не съм купил капак. Ако някой продава в добро състояние да пише. Изпратено от моят JNY-LX1 с помощта на Tapatalk
  19. https://we.tl/t-SMItAAx9qx?src=dnl https://we.tl/t-xy0tbuuaG9?src=dnl https://we.tl/t-mxUqMjylVM?src=dnl Това са линкове,към клипчетата.
  20. Здравейте! От известно време ми се появи шум в двигателя. Най-вече на студен двигател. До този момент карах с yacco vx300 10w40. Чукането се появи на около 5000км.,след смяна на въпросното масло. Веднага щом позагре колата и изведнъж спира. Преди седмица смених маслото с yacco VX 600 5w40 пълна синтетика, защото беше за смяна и се надявах с по висок клас масло шумът да изчезне, но не се получи така. Шумът си остана, само дето се промени продължителността и начина на звучене. Звездичката е италиянка, която карам трета година. Кара се основно градско, около 5000-6000км. годишно. Направил съм клипове, които мога да споделя по вайбър, или друг удобен начин. Моля, който познава този двигател и иска да съдейства, да се свърже с мен. Благодаря на отзовалите се! Хубав и ползотворен ден!
  21. Развих винтовете, но именно тази част с дърпането ме притесни да не счупя нещо. Явно ще трябва да се рискува пък каквото стане... Благодаря за съдействието!
  22. Здравейте! Изгоряла ми е крушка на заден габарит и незнам как се стига до нея, за да я сменя. Автомобилът е Mitsubishi Space Star, 2002 г. Моля за помощ. Благодаря!
×
×
  • Създаване...