Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Nikolas

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Nikolas е написал

  1. Nikolas

    Въпрос за стенд

    Мисля, че колегата пита за стенд за сходимост. Ако така- не, не трябва.
  2. Като избираш модел посочваш с каква уредба си/ rockford в твоя случай/ и би трябвало да си дойде с всичко необходимо. Прочети описанието на продукта в Алито. Аз имах питанки-писах си с продавача и ми се изясни.
  3. Не искам да навивам или завивам. Само споделям. Не съм с Рокфор. Инак спрямо старата музика е по-добре след голяма игра с еквилайзерите. Единствен кусур е по-бавното стартиране. С повече рам и ром може би ще е по-ок. На мен и камера ми подариха, че и работи. Повтарям: не агитирам. Само споделям.
  4. От европейски склад не се дължи мито и ддс. Аз съм от март с това. Около 3 пъти разлика в цената си струваше за мене. /между Бг и цитираните/ за 250+лв хич не мислих. Но това си е лична преценка. Успех!
  5. BGN 169.31 42%OFF | Junsun Android 10 Car Multimidia For Mitsubishi Outlander xl 2 CW0W 2005-2011 For Peugeot 4007 For Citroen C-Crosser 2007-2013 https://a.aliexpress.com/_mKzOkkZ Взех това от полския им склад. 3 дни до София. Плъг енд плей. Колата ми е Пежо 4007 2.4 бензин.
  6. Пежо 4007 2009г 2.4 ръчни скорости. Вчера, цял ден, след тръгване и до 5мин след запалване светваше ASC Off/ изисква сервиз!/. След гасене и палене- отначало всичко е ОК и после същото. Мразя нещо да ми свети- вкарах я в една кал- ASC работи. ABS и тя. Закачих я на диагностика- C1000 грешка. За стопмашинка. На теста и дава постоянно залепнала. Добре, че се сетих, че предишния ден смених нормалните габаритно спирачни крушки с ЛЕД такива. И се оказа, въпреки че, мислех за японските МПС, че не "издребняват" за такива дреболии- сигнала минава и през задна лява крушка. Поради по-ниската консумация на ЛЕД- отчита грешката. След връщането на старите крушки с нажежаема жичка- всичко се оправи. Темата я повдигам, защото някому може и да се случи аналогичен проблем.
×
×
  • Създаване...