Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Whiskey

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Whiskey е написал

  1. Колеги, все повече клоня към идеята да купя автомобил с 2.2 дизеловия двигател. Какво мога да очаквам от него като проблеми и решен ли е поне частично повишения шум в купето?
  2. Колеги, това сериозно ли е? Толкова ли много се чува двигателят? При 2.2 дизел същото ли е положението?
  3. Като за начало не мисля да слагам газ, но като опция е добре. Ще ми се да разпитам малко повече за автоматичната скоростна кутия при бензина. Често ли аварира и ако да, кои са обичайните дефекти и трудно/скъпо ли се отстраняват. По отношение на двигателя, 4В12 2.4 16 и 2.4 Mivec различни ли са и от съществено значение ли е кой от двата ще взема? Питам защото изборът като цяло не е особено голям и трябва да имам варианти. Според описанието на честите проблеми, забелязвам най-вече тампони и втулки, т.е. надявам се не са неща, които са твърде скъпи. По отношение на кривенето на дискове, какво се предприема за решение? Някаква специална марка дискове или друго? Колко често се случва?
  4. Здравейте колеги, От няколко седмици насам ме човърка и като че ли си харесах Mitsubishi Outlander, някъде от 2007-2008 година. За съжаление обаче не разбирам от автомобили и това, което ме привлече в този автомобил в сравнение с други в този ценови диапазон (15-16к лв.), на този етап е единствено външния вид и интериора. Спрямо Kia Sportage и Hunday Santa Fe като че ли Outlander-a ме спечели. От тук нататък обаче имам много въпроси, чиито отговори се надявам да намеря тук. - Страда ли Outlander-a (2007-2008 година) от проблеми с корозията? - Ориентирам се към бензинов двигател. От няколко прочетени теми тук останах с впечатление, че е по-добре да не се рискува с дизел, на който може да му се наложи ремонт, който да струва не малко пари. Правилна ли е тази стратегия и ако да, към кой точно мотор е най-добре да се насоча? Не съм състезател, няма да гоня високи скорости. Търся нещо надеждно и по възможност икономично. - Да търся ли автоматични скорости? Никога не съм карал автомобил с такива. Тревожи ме дали евентуални проблеми с такава скоростна кутия ще се отстраняват значително по-скъпо, отколкото при ръчни скорости. - Някои потребители споделят, че шумът в купето бил доста. Толкова ли е пък много, че да прави впечатление? - Какво бихте ме предупредили като потенциален бъдещ собсвеник на такъв автомобил? Какво да очаквам и за какво особено да внимавам при огледите и избора. Предварително благодаря!
×
×
  • Създаване...